Mire jó a magne B6 a kismamáknak? Lehet bután hangzik de tényleg nem tudom? Elég hányingeres vagyok, mintha azt hallottam volna, hogy a Magne B6 jó rá, de nem vagyok benne biztos. Mikortól lehet szedni és meddig? Nem káros?
hányingerre a sima B6 és én kettesével szedtem de először csak eggyel kezd!
a magne B6 görcsökre való!
Hányingerre nekem nem használt, alapból meg nem szedtem, mert ha nincs semmi baj, akkor felesleges.
Egyedül amnio előtt és után szedtem pár napig, orvosi javaslatra.
Nayon sokan szedik, de szerintem ők sem tudják, hogy miért, azért mert hallják, más is szedi...
esetleg coca colából kikevered a szénsavat....nem tudom használ-e de egyik ismerősöm ezt szokta csinálni.egy próbát megér:)
mi hamarabbi jobbulást
Megakadályozza az idő előtti méhösszehúzódásokat, görcsöket a pocak bekeményedését, de hogy hányingerre jó lenne, azt nem tapasztaltam.Inkább homeós bogyókkal, jéghideg vízzel és gyömbéres teával/üdítővel probálkozz hányinger ellen.
Én kb. 8-10 hetesen kezdtem el a magnéziumot is, de szerintem teljesen felesleges a Magne B6ot venni, alig van benne magnézium és nagyon drága. Helyette Béres Magnézium B6, 250 mg van egy tabiban. Volt, hogy a DM-ben 2 doboz járt egy áráért :-)
33 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!