Állandó hányingerrel mit lehet tenni?
6+4 hetes vagyok, egész nap, minden nap hányingerem van. Nem segít semmi rajta, amit eddig próbáltam (kóla, gyömbér, keksz felkelés előtt).
Most is el kéne mennem egy óra múlva, de olyan rosszul vagyok, hogy nincs is kedvem. És barátokkal találkoznék, és tuti rájönnek, hogy babát várok, ha észreveszik, hogy hányingerem van. De még nem akarom elmondani.
Mit lehet csinálni ilyenkor? Mikor fog ez elmúlni? Őszintén szólva, majdnem egy évet vártunk a babára, és annak ellenére hogy imádom a babánk, utálok terhesnek lenni a hülye hányinger miatt. Minden mást el tudok viselni, de ez kikészít.
Van valami ötletetek hogy mit csináljak?
Nem akarlak elkeseríteni, nekem ennél rosszabb lett sokkal.
6. hét után állandóvá vált a hányás, 18-19. hétig voltam rosszul.
Kb. 15. hétig hánytam úgy, h egész nap, minden kijött, utána nár csak néha hánytam, de a hányinger nehezen szűnt meg, nèha még most is van, bár nagyon ritkàn (25 hetes vagyok).
Magadnak kell kitapasztalni.
Nekem a kóla addig volt jó, amíg ittam. Mire leért, már nem :)
Citromos vizet ittam egy jó ideig, a sima ásvànyvizet nem tudtam meginni....
Aztán egy időben a narancs volt a favorit, de úgy, hogy szeletekre vàgtam, és csak kiszívtam a levét.
Negró is jó volt néha, illetve a mentolos krém szagolgatása. Ezzel teltek a napjaim, komolyan... Szagolgattam a krémet, mert az enyhített a hányingeren :)
De Te biztos nem leszel ilyen szerencsétlen! Ez azért ritka. Én boltba se tudtam menni, konyhába se, mert egyből elhánytam magam...
Kitartást kívánok, később szebb időszak jön! :)
folyt:
Nekem most a B6 vitamin valt be. Megnyugtatja a gyomromat es kozel sem vagyok olyan rosszul mint elotte. Valamint a jeges kola. Neha egy mentolos rago. Sajnos mast en sem tudok irni,kitartast kivanok nektek is. :)
Ja,amugy most vagyok 8+4 hetes.
Jaj kèrdező, teljesen átérzem!
Én is úgy éreztem magam, mint aki haldoklik.
De! Jobb lesz, bár ezt most talán nem hiszed el. Én se hittem, azt hittem, meghalok. :)
Támogatlak, ha kell! :)
3-as voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!