7hetes kismama vagyok. Múlthéten már volt szívhangja a babómnak. A mellfeszülésen kívül nem volt semmi más tünetem. Tegnap ez is megszünt. Baj van?
Figyelt kérdés
Ma-holnap lenne esedékes a menstruációm és enyhén görcsölget a hasam. A reggeli hőm 36.8 volt.Két nappal ezelöttig a mellem is fájt, érzékeny volt, de azt sem érzem már. Este megyek dokihoz, remélem minden rendben. Addig meg ha volt valakinek hasonló tapasztalata szívesen meghallgatom!Köszönöm2015. dec. 28. 09:21
11/20 anonim válasza:
9-esnek irom: Nem az orvos ajanlja a vedonot,hanem a lakhelyed szerint illetekes vedonohoz kell menned azzal a beutaloval amit a doki ad. Elvileg ezt ha van szivhang,utana szoktak oda adni az orvosok. Neten nezd meg,hogy a keruletedben az utca ahol laksz,melyik rendelohoz tartozik es azon belul melyik vedonohoz. Fel kell hivni es idopontot kell kerni es a papirokkal kell hozza menni. O majd kerdezget toled jo par dolgot,megmeri a vernyomasod,a sulyod. Te is kerdezhetsz tole nyugodtan es megkapod a kiskonyvedet. Termeszetesen a kovetkezo talalkozot is megbeszelitek. :)
12/20 A kérdező kommentje:
Igen, lehet, hogy egy kicsit túl aggódom, de első baba, és egy évet vártunk rá! Nagyon szeretnénk.A cicim nem fáj vagy feszül, inkább viszket és száraz. Az hogy enyhén meg érzem a hasam alúl, remélem betudhatom, hogy most lenne esedékes a mensi.Remélem minden rendben lesz/van! Este írok! Köszönöm az eddigi válaszokat!
2015. dec. 28. 14:04
13/20 anonim válasza:
Ha 7 hetes terhes vagy, hogyhogy ma lenne esedékes a menstruációd? Vagy úgy érted, a következő, a kimaradt után?
14/20 A kérdező kommentje:
Igen úgy értem.. Az utolsó menstruációtól számolva 8 hetes lennék de a doki azt mondta egy héttel később. Viszont ma vagy holnap lenne esedékes a második kimaradt menstruációm.
2015. dec. 28. 14:50
15/20 anonim válasza:
Nekem az elozk terhessegemnel peldaul minden mensi idoben gorcsolt a hasam. Most az elso kimaradtnal megint igy volt,de azota nem gorcsol.
16/20 anonim válasza:
Szia! Mi újság? Ugye minden rendben van!????
17/20 A kérdező kommentje:
Kop kop kop igen.. Nődögél. Pont annyit amennyit egy hét alatt kellett... Nagy volt az ijedségem. Úgyhogy nyugi azt mondta.Mondta, h a görcsölgetéseket meg tudjam be annak, hogy most lennék beteg! MagneB6, pihi:) És Boldog Új Év
2015. dec. 29. 10:04
18/20 anonim válasza:
Na de jo :)))) Orulok,hogy minden rendben van :) Mekkora a picid most?
19/20 A kérdező kommentje:
1 cm :)
2015. dec. 30. 08:09
20/20 anonim válasza:
Azota voltal orvosnál? Minden rendben veletek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!