12 hetes kismama vagyok. Lehetséges olyan, hogy az elsö 3 honapban a mellfeszülésen kivül semmi tünetem sincs. Nem szédülök, se hányinger. Nembaj, ha ezek elmaradnak? Ha eddig nem volt már nem is lessz?
Szia!
Általában ilyenkor már nem szokott jelentkezni,bár én 8hetes voltam,mikor elkezdtem hányni,minden bajom volt,és a hányás,meg a rosszullétek egészen a 18.hétig mentek!De ha megúszod,szerencsés vagy!
Hát én nem akarlak elkeseríteni, de én pont tegnap töltöttem a 12. hetet, és 2 héttel ezelőttig semmi bajom se volt, szépen lassan jött a kaja undor, minden étel büdös, és tegnap éjjel hánytam, mint a lagzis kutya. Pedig nem ettem semmi olyat, a páromnak semmi baja se volt. Úgyhogy nem bánnám, ha nem tartana sokáig, vagy nem hánynék többet, mert a maradék erőmet is kiszedi.
Tünetmentes babavárást kívánok. :)
Bocsi!Most gondolkodok,hogy van benne valami,mert az ismerősöm mesélte,hogy neki a 2.babával a 22.héttől kezdődtek a hányás+barátai dolgok:)
Azért remélem,te megúszod!Én nekem volt olyan,hogy naponta 5-6x hánytam,volt hogy minden kijött belőlem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!