Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 7hetes kismama vagyok. Múlthét...

7hetes kismama vagyok. Múlthéten már volt szívhangja a babómnak. A mellfeszülésen kívül nem volt semmi más tünetem. Tegnap ez is megszünt. Baj van?

Figyelt kérdés
Ma-holnap lenne esedékes a menstruációm és enyhén görcsölget a hasam. A reggeli hőm 36.8 volt.Két nappal ezelöttig a mellem is fájt, érzékeny volt, de azt sem érzem már. Este megyek dokihoz, remélem minden rendben. Addig meg ha volt valakinek hasonló tapasztalata szívesen meghallgatom!Köszönöm

2015. dec. 28. 09:21
1 2
 1/20 anonim válasza:
0%
Ne aggódj, nincs baj. Valószínűleg azért múlt el mert beágyazódott. Nem kel rosszra gondolni..a mell érzékenység nem tart egészen 9 hónapig,csak addig amíg be nem ágyazódik a magzat.
2015. dec. 28. 09:35
 2/20 A kérdező kommentje:

A 7.hétben már rég beágyazódott nem? A fogantatás után 10-12 nappal ágyazódik be a petesejt..ekkor kezd el termelni Hcg hormont... Ekkor mutatható ki a terhesség teszttel....

Ezen szerintem én túl vagyok már egy ideje..Vagy nem jól tudom?:/

2015. dec. 28. 09:51
 3/20 anonim ***** válasza:
Butasago irt az elso. En is 7 hetes vagyok es igen,a 10-12 napon agyazodik be,de nekem azota is faj a cicim. Viszont tenyleg nem kell aggodnod,inkabb orulj,hogy nincs semmi tuneted. :) Ha megnyugtat,hivd fel az orvosod es mondd el ezeket neki. En csak irigyellek,mert en nagyon szenvedek :(
2015. dec. 28. 10:02
 4/20 anonim ***** válasza:
Majd ird meg,hogy mi volt a dokinal! Szoritok,hogy megnyugodj ;)
2015. dec. 28. 10:04
 5/20 A kérdező kommentje:
Első baba nekünk. Dokihoz meg este megyek.. Neked mekkora a babód? Lehetett hallani a szívhangot már?
2015. dec. 28. 10:05
 6/20 anonim ***** válasza:
25%
Nem értem, ha múlthéten voltál, akkor ma miért akarsz menni megint?
2015. dec. 28. 10:23
 7/20 anonim ***** válasza:
Nekem egyik lanyommal se volt semmi tunetem, most sincs
2015. dec. 28. 11:10
 8/20 A kérdező kommentje:
Köszi a hasznos választ kedves 6os..talán azért mert vissza hivott, hogy beutalót adjon a különböző vizsgálatokra, és hogy odaadja azt a papírt amivel a védőnőt felkereshetem.Remélem megérted, hogy miért megyek vissza.
2015. dec. 28. 11:54
 9/20 anonim ***** válasza:
Szia.én is 7 hetes vagyok;)szerintem ne aggodj.nekem mondjuk folyamatosan faj a cicim de puffadas meg egxik naprol a masikra elmult.szerintem annyira kiszamuthatatlan;(viszont szeretnelek megkerdezni h ez a vedono dolog jogyan tortenik?én magan dokihoz jarok akkor ö milyen védőnőt fog ajanlani?vagy el kell mennem egy korhazba?
2015. dec. 28. 12:57
 10/20 anonim ***** válasza:
3-mas/4-es vagyok. 23-an voltam orvosnal,volt szivhang es 9mm-es volt az embrio. En is akkor kaptam meg minden papirt,a heten mar en is elkezdek intezkedni. Ne foglalkozz az okoskodokkal,vannak akik kicsit aggodalmaskodnak es izgulnak a babo miatt,en a masodikat varom,ugyanugy izgulok,mint az elsonel. :) Ha teged megnyugtat,hogy lat az orvos,menj! A lenyeg hogy ne stresszelj,mert nem tesz jot. Biztos minden rendben lesz. Este ha lesz idod,ird meg mit latott a doki :)
2015. dec. 28. 12:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!