Mit gondoltok a választott nevünkről? Illetve van valami javaslatotok második névnek?
Figyelt kérdés
Nem tudjuk még a babánk nemét, de már a terhesség előtt is tudtuk, hogy milyen nevet szeretnénk. Ha lányunk lesz, akkor Fodor Olívia Julianna lesz a neve. Mit gondoltok erről a névről? Ha fiunk lesz, akkor Fodor Olivér lesz a neve, de kéne egy második név is, lehetőleg valami különleges. A nevek jelentése nagyon fontos nekem, tudtok valami szépen hangzó, különleges fiúnevet második névnek?2015. dec. 17. 11:27
11/19 A kérdező kommentje:
Lánynévnek még az Alba és a Zora tetszett nagyon, de a párom mindkettőt leszavazta :( Pedig olyan szép szerintem mindkettő, a jelentése hajnal mindkettőnek.
2015. dec. 17. 12:23
12/19 anonim válasza:
Hát, az Alba pl. kapásból nem hajnal, hanem fehér.
13/19 anonim válasza:
Olívia amúgy az egyik kedvenc nevem :)
14/19 A kérdező kommentje:
Én úgy tudtam, hogy az Alba az hajnalt jelent. Lehet akkor rosszul emlékeztem, de mintha ezt (is?) jelentené...
2015. dec. 17. 12:32
15/19 anonim válasza:
Kérdező, szép a Lénárd, de jobban hangzik fordítva: Fodor Lénárd Olivér. A másik verziónál számomra kicsit összecseng a nevek eleje és vége (Fod-OR-OL-iv-ÉR LÉ-nárd).
17/19 anonim válasza:
Dusán=lélek
Ez a név egyszer a semmiből bevallást,de szerintem nálunk apa le fogja szavazni,főleg mert úgy néz ki, hogy ha kisfiunk lesz szeretné,ha az ő nevét kapná. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!