Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 18hetes vagyok nem tudom mit...

Töketlenke kérdése:

18hetes vagyok nem tudom mit csináljak?

Figyelt kérdés
A babámat szoktam érezni de most nem és hiába probálom keltegetni vagy valamivel beinditani semmire se reagál. Rosszul nem vagyok lehet attól még hogy baj van?
2015. dec. 11. 19:41
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Nálam is így volt, volt hogy napokig nem éreztem még 23 hetes terhesen sem. Szerencsére nekem van szívhang figyelőm (4500 forintért vettem Angelsound) és ilyen esetekben mindig használtam. Engem ez nyugtatott meg. 12. héttől rögtön megtaláltam vele a pici szívét. Most 35 hetesen már nem nagyon kell, mert alig fér el a pici, így mindig érzem. Biztos, hogy minden rendben van a picivel. Az én babám is lustább az elmúlt napokban.
2015. dec. 11. 21:10
 12/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a nyugtatást hétfőn voltam baba boltba ugy el voltam merülve hogy kiment a fejemből venni.
2015. dec. 11. 21:31
 13/21 anonim ***** válasza:
A 21. héttől kell minden nap érezni. Pont azért, mert ennyi idős terhességnél a sok hely miatt simán fordul egyet és esetleg hozzá se ér a méhfalhoz. Vagy ha igen, akkor az ujjaival - amit pedig nem érzel még.
2015. dec. 11. 21:35
 14/21 anonim ***** válasza:
Nyugi, nálam is volt ilyen, főként ilyen korban. Egy-két nap rúgkapált egész nap, másnap nem is éreztem. Én is szívhangfigyelőztem ezerrel ilyenkor. De ne aggódj, tök normális még ilyenkor!
2015. dec. 11. 22:04
 15/21 anonim ***** válasza:
Védőnővel néztetek már szívhangot? Vagy van ismerősöd esetleg akinek van szívhangfigyelője? Esetleg a doki előtt megpróbálhatnátok megkeresni.De ha rossz előérzeted van akkor menj midnenképp dokihoz.
2015. dec. 11. 22:24
 16/21 anonim ***** válasza:

Na beindult a kicsike? Már én is kezdtem aggódni estefele, hogy nem érzem, aztán éjjel kettő körül úgy beindult, 3ig meg sem állt :)

2. válaszoló

2015. dec. 12. 09:33
 17/21 anonim ***** válasza:
Na, mi lett, Kérdező? Mozgott azóta? Vagy voltál orvosnál?
2015. dec. 12. 15:35
 18/21 A kérdező kommentje:
Sziasztok hát én kipróbáltam mindent de semmi igy mégjobban beparáztam szinte remegésig igy elmentünk a korházba megvizsgáltak minden rendben csak talált magának egy jó helyet és ugy ül hogy csinálhat bármit abbol semmit se érzek igy megnyugodtam de legjobban akkor mikor megláttam hogy dobog a szíve na akkor nyugodtam meg igazából. Köszönöm a támogatást. :)
2015. dec. 12. 16:42
 19/21 anonim ***** válasza:
Ne aggódj. Látod minden rendben. Vegyél egy szívhang figyelőt a saját megnyugtatásodra. Boldog babavárást.
2015. dec. 12. 17:25
 20/21 A kérdező kommentje:
Igen már fel is van írva a listába nagy betúkkel :) Köszönöm szépen!
2015. dec. 12. 17:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!