Mennyire baj ha a 18hetes UH-ra 21. hétre kaptam időpontot?
mert ugye bezavarnak az ünnepek....
Mennyire kell betartani a 18 hetes UH időpontját?Úgy olvastam,hogy max a 20.hétig kel megcsinálni,tehát a 18-20.hét között.Amikorra n időpontot kaptam az asszisztenstől,akkor már 21hetes leszek.Jó lesz ez igy is?
szuper....hát próbálok intézni hamarabbra,az orvosom nem is tudja még hogy ekkorra kaptam időpontot,mert pont nem volt a terhesgondozáson,csak az asszsztens....
Próbálom elérni,de nem sikerül sajna pár napja.Holnap bemegyek a kórházba és felkeresem,megkérdem tőle.
amúgy időpont kérésnél jelezted, hogy most hány hetes vagy és hanyadik heti UH-ra kell i.pont?
csak mert én bármikor felhívtam a kórházat, egyből kérdezték hány hetes vagyok és teljesen képben voltak a kötelező UH-kkal, hogy időre van..
persze.16 hetesen voltam vérvételen az Afp miatt,meg tanácsadáson,de a dokim nem volt ott sajnos,csak az asszisztens.
Persze hogy tudta 16 hetes vagyok,a naptárból számolta ki hogy akkor január 7-én menjek a 18hetes UH-ra.most pénteken töltöm egyébként a 18.hetet.4D szerint meg ma.
az a baj sehogyse tudom elérni a dokim.Holnap a kórházba megkeresem,remélem tudok vele beszélni.
Egyébként kell beutaló vagy bármi a 18 hetes Uh-ra?Vérvétel is van olyankor,vagy csak Uh?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!