Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyire baj ha a 18hetes...

Mennyire baj ha a 18hetes UH-ra 21. hétre kaptam időpontot?

Figyelt kérdés

mert ugye bezavarnak az ünnepek....

Mennyire kell betartani a 18 hetes UH időpontját?Úgy olvastam,hogy max a 20.hétig kel megcsinálni,tehát a 18-20.hét között.Amikorra n időpontot kaptam az asszisztenstől,akkor már 21hetes leszek.Jó lesz ez igy is?

2014. dec. 17. 10:35
 1/9 anonim ***** válasza:
ilyen esetben nekem a védőnőm személyesen hívta fel a kórházat(ott voltak az UH-k) és intézett (én esetemben azonnali)időpontot
2014. dec. 17. 11:08
 2/9 anonim ***** válasza:
* maga a terhesgondozó orvosom azt mondta, hogy ez az UH már kimarad, mert nem fognak időpontot adni ilyen hamar. a védőnőm meg egyből elintézte..
2014. dec. 17. 11:09
 3/9 A kérdező kommentje:

szuper....hát próbálok intézni hamarabbra,az orvosom nem is tudja még hogy ekkorra kaptam időpontot,mert pont nem volt a terhesgondozáson,csak az asszsztens....

Próbálom elérni,de nem sikerül sajna pár napja.Holnap bemegyek a kórházba és felkeresem,megkérdem tőle.

2014. dec. 17. 11:24
 4/9 anonim ***** válasza:

amúgy időpont kérésnél jelezted, hogy most hány hetes vagy és hanyadik heti UH-ra kell i.pont?

csak mert én bármikor felhívtam a kórházat, egyből kérdezték hány hetes vagyok és teljesen képben voltak a kötelező UH-kkal, hogy időre van..

2014. dec. 17. 11:27
 5/9 anonim ***** válasza:
Ne hagyd magad ilyen későre tenni. Az asszisztensnek tudnia illene, hogy a 18. héten nézik az agyat, vesét, egyebeket és ha több kis eltérés van akkor genetikára küldenek. Ott pedig mire bejutsz, megcsinálják a vizsgálatot az nem 1-2 nap.
2014. dec. 17. 11:31
 6/9 A kérdező kommentje:

persze.16 hetesen voltam vérvételen az Afp miatt,meg tanácsadáson,de a dokim nem volt ott sajnos,csak az asszisztens.

Persze hogy tudta 16 hetes vagyok,a naptárból számolta ki hogy akkor január 7-én menjek a 18hetes UH-ra.most pénteken töltöm egyébként a 18.hetet.4D szerint meg ma.

2014. dec. 17. 11:32
 7/9 A kérdező kommentje:

az a baj sehogyse tudom elérni a dokim.Holnap a kórházba megkeresem,remélem tudok vele beszélni.

Egyébként kell beutaló vagy bármi a 18 hetes Uh-ra?Vérvétel is van olyankor,vagy csak Uh?

2014. dec. 17. 11:34
 8/9 sandrachnologic ***** válasza:
En is 20+4 naposan megyek, es azt mondtak az uhsok es az orvosom is, hogy nem gond. 😊
2014. dec. 17. 18:14
 9/9 anonim ***** válasza:
Én 22 hetesen voltam, nem volt gond. Ez nem olyan mint a 12. heti uh. Én direkt rákérdeztem az orvosoknál, de azt mondták, nem probléma. Ha gond lett volna, elmentem volna maganuton.
2014. dec. 17. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!