17+3Napos kismami vagyok, jövőhéten megyek 18hetes uh-ra, ti is izgultok a babátokért, hogyvagytok?
Első baba,tavaly sajnos elvesztettük 8hetesen egy picit már,most hogy idáig már eljutottunk nagyon örülünk,ugyanakkor nemtudom félek hogy minden okés lessz e a babával,Még nemigen érzem mocorogni,néha mintha böködnének de nemvagyok benne biztos hogy ő az,ebbe sajnos még bizonytalan vagyok. Mellsőfali lepényem van.Eddig minden okés volt,most gyógyultam ki egy húgyúti fertőzésből.
Jólenne ha adna egy jelet hogy minden rendben vele..
Én a 17. héten vagyok és pénteken megyek UH-ra...és én is izgulok. De ez nálam nem újdonság, mert eddig minden UH előtt izgultam (én az elején, a 6. héten barnáztam, 2 hétig tartott, azóta a baba szépen fejlődik én is jól vagyok).
Szerintem ez normális, főleg ha már sajnos elveszítettél egy babát...de fogjuk fel úgy, mint egy vizsgadrukk. :) Szerintem akkor is izgulál, ha nem lenne semmilyen múltbeli rossz tapasztalatod.
Én például most azon parázok, hogy 1,5 hete talán éreztem a babát és azóta még párszor, de a múlt hétvégén kisebb lett a hasam, mint előtte és a babát is talán tegnap este éreztem, de nem biztos. Úgyhogy én most emiatt vagyok kíváncsi a pénteki vizsgálatra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!