Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 28 hetes pocakosok ti is...

28 hetes pocakosok ti is aggodtaok a babátokért? Ugy félek a koraszülés gondolatátol is?! Más is van igy?

Figyelt kérdés
2011. jan. 3. 19:23
 1/10 anonim ***** válasza:

Van okod félni?

Vagy alaptalanul parázol ettől?

NE IDEGESKEDJ!!!!!Én is rettegtem a koraszüléstől(mert volt egy 22.hétre született babám), aztán rájöttem ha idegeskedek azzal ártok a legtöbbet, megpróbáltam minél kevesebbet idegeskedni, és most vagyok 39+2hetes, és baba még a pociban:)

2011. jan. 3. 19:31
 2/10 A kérdező kommentje:
nincs miért aggodnom!csak nagyon féltem a babot!már most imádjuk apával!ja sokat keményedik a hasam és ez!
2011. jan. 3. 19:37
 3/10 anonim ***** válasza:

Nem gondoltam ilyenekre, egyrészt mert dolgoztam, másrészt otthon is volt mit csinálni (lakásfelújítás)

Később a 30. héttől meg a terhességi diabétesz is "lekötött"

2011. jan. 3. 19:38
 4/10 anonim ***** válasza:
Keményedésre magnéziumot szedsz?
2011. jan. 3. 19:38
 5/10 A kérdező kommentje:
igen szedek!ma váltott a doki mert a magnerot gyengének minősült!akkor megprobálok nem rágondolni!aranyosak vagytok
2011. jan. 3. 19:45
 6/10 anonim ***** válasza:
ÉS kívánok neked problémamentes terhességet,
2011. jan. 3. 19:47
 7/10 A kérdező kommentje:
aranyosak vagytok!ezek szerint csak én vagyok depis
2011. jan. 3. 19:48
 8/10 anonim ***** válasza:

Én is félek a koraszüléstől. Minden egyes nyugalomban töltött napnak örülök. Ahogy telnek a hetek és olvasgatom a várandós könyvemet, úgy jövök rá, hogy jééé, már itt tartunk...

Sajnos nem volt problémamentes a terhességem, itthon is kellett maradnom a 11. héttől, most még a terhességi diabétesz is rátesz.

Ráadásul nekem folyton az jár a fejemben, hogy anyukámnál mind a hárman korábban jöttünk, a bátyámmal éppen átlépte a 7. hónapot. Aztán nyugtatom magam, ha 30 évvel ezelőtt meg tudták menteni és egészséges felnőtt lett, a mai orvostudománnyal még több az esélye egy koraszülött babának. De azért megbeszélem a picikémmel, hogy maradjon még, jó ott neki. :)

2011. jan. 3. 20:09
 9/10 anonim ***** válasza:
Nem szabad félni, mert ez a legnagyobb rizikója az egésznek! Amitől félsz, az következik rád!
2011. jan. 3. 21:52
 10/10 anonim ***** válasza:

Nem kell aggódni, teljesen felesleges. Én végig aggódtam a terhességem, ami amúgy problémamentes volt, de nehezen jött össze.

Hétről hétre vetéléstől, koraszüléstől, egyebektől rettegtem. Olvastam valahol, hogy "be lehet vonzani" az ilyen negatív hozzáállással a bajt. Én "be is vonzottam". Gond volt a szülésnél, gond volt utána is a gyermekkel. Akármi is az oka, a testvérét tökéletes nyugalommal fogom várni, mindenféle balsejtelmet kizárok a gondolataimból...

Nyugodj meg, élvezd a terhességed és örülj a gyermekednek! :)

2011. jan. 3. 23:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!