Nagykanizsai vagy környéki anyukák aki novemberben szültetek hogyvagytok és babátok hogyfejlődik?
Figyelt kérdés
2009. febr. 23. 13:22
1/6 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!!!!!
2009. márc. 20. 12:13
2/6 anonim válasza:
én nem vagyok környékbeli de nekem is 8 honapos a fiam és 72 cm 8450g , van két fogacskánk lentt és most jön a fenti négy fog egysszere
3/6 anonim válasza:
azt nem irtam hogy november 13 án születet nyiregyen ha érdekel
4/6 anonim válasza:
mi nov 7-én születtünk. 9300g, 73 centi, és még nincs fogunk:-) a babóm csücsül, kúszik, forog, kompozik 1000-rel. este 7-től reggel 6-ig alszik, napközben 2x másfélórát. sajna tejcim már nincsen, tápszert eszik reggel és este, a többi evés gyümi, főzelék, tejpép. én jól vagyok, csak rohadt melegem van:-)
5/6 anonim válasza:
az elsö válaszolo vagyok és most nézem hogy lemaradt hogy mit tud a babám ,négykézláb megy ügyesen ül egyedül és ha van hová kapaszkodnia akkor fel áll pl.ágy mellet és sokat gagyok ,mi is tápszeren vagyunk sajna de már sokmindent eszik csak most megy a has a fogzás miatt remélem nemsokára kit lesz már és elmulik ,ti hol tartotok?
6/6 A kérdező kommentje:
Sziasztok köszönöm,hogy válaszoltatok.Én november 7-én szültem.Az enyém is már tápot kap reggel meg este a többi kaja,gyümölcs meg főzelék.8850g és 70cm,mászik ezerrel egyedül ül,már kapaszkodva áll és oldalazva lépeget.Szeretném megkérdezni aki szintén november 7-én szült hol,és mi lett kisfiú vagy kislány?Lehet együtt feküdtünk a Kanizsai kórházban?
2009. júl. 17. 21:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!