Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit mondott a doki az első...

Mit mondott a doki az első UH-on? Nagykanizsai kórház.

Figyelt kérdés
Ma voltam az első UH-on.Pont 7 hetes vagyok, a vizsgálat kb 2(!) percig tartott.A papíromon az van, hogy 15mm-es petezsákban egy élő magzat.Ez eddig oké.De a diagnózisokhoz odaírták, hogy fenyegetett vetélés...Ez mitől lehet?Egy ismerősöm szerint ezt csak azért írták oda, mert valamit muszály a kód miatt...De akkoris!Muszály pont ezt?Kicsit megijedtem.Na és mikor lesz a következő UH?Vagy ezt majd a védőnő mondja meg?Holnap megyek hozzá.Mellesleg nem is mondták, de nem is hallottuk, hogy van-e szívhang vagy nincs.Ezt nem kellett volna megnézni, vagy ez min múlik?A következőn már hallani fogom?Járt más is így a nagykanizsai kórházban?
2010. máj. 13. 17:37
 1/1 anonim ***** válasza:
Én ugyan nem ismerem a kórházat, de ezeket a kérdéseket miért nem tetted fel a dokinak, elvégre is ő látott, ő vizsgált meg nem????
2010. máj. 13. 18:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!