Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 18hetes vagyok nem tudom mit...

Töketlenke kérdése:

18hetes vagyok nem tudom mit csináljak?

Figyelt kérdés
A babámat szoktam érezni de most nem és hiába probálom keltegetni vagy valamivel beinditani semmire se reagál. Rosszul nem vagyok lehet attól még hogy baj van?
2015. dec. 11. 19:41
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
Mikor érezted utoljára?
2015. dec. 11. 19:42
 2/21 anonim ***** válasza:
Én 21 hetes vagyok és ma alig éreztem, csak reggel. Szerintem ilyen lustább napja van :)
2015. dec. 11. 19:45
 3/21 anonim ***** válasza:
hol helyezkedik el a placenta? mióta érzed?
2015. dec. 11. 19:50
 4/21 anonim ***** válasza:
Bocsánat a méhlepény
2015. dec. 11. 19:51
 5/21 anonim ***** válasza:
Mikor egyértelműen elkezdtem érezni a baba mozgását (18. hét) volt olyan, hogy 2 napig rugkapált, majd 2 napig semmi. Még sírtam is úgy kétségbe estem. Aztán utána és azóta megint érzem mindig és nincs semmi baj. Lehet, hogy csak ugy fordul épp, hogy nem tud olyan erőseket rúgni, hogy érezd.
2015. dec. 11. 19:52
 6/21 A kérdező kommentje:
Tegnap se éreztem ma se a párom.meg azt mondja nyugodjak meg. Minden rendben volt eddig. Hát kb2 hete érzem nem erősen csak picit de most ugy se mindig szokott bujni fel a szív felé nyomodik de azt már kb a hétvége ota nem érzem lehet hogy csak ugy fordult?
2015. dec. 11. 19:57
 7/21 anonim ***** válasza:
Most még sok helye van, simán tud ide-oda mozogni. Szerintem is nyugodj meg, az első pár hétben van ilyen h egy ideig nem érzed, annyi helye van. De figyelj ha nagyon aggodsz inkább menj el orvoshoz, azzal nem ártasz, és legalább megnyugszol ha rendben van.
2015. dec. 11. 20:01
 8/21 A kérdező kommentje:
Én is azon gondolkodok, hogy reggel megmondom a páromnak menjünk orvoshoz sajnos ő dolgozik reggelig nrm is tudok hova menni most és nem szoktam de majd reggel még a kávét kipróbálom hátha az elindìtja. Amugy ha baj lenne azt honnan tudnám?
2015. dec. 11. 20:05
 9/21 anonim ***** válasza:
Igyál egy pohár jéghideg vizet és feküdj le. Ha akkor sem érzed mozogni, akkor irány az ügyelet azonnal. Inkább feleslegesen menj, minthogy baj legyen!
2015. dec. 11. 20:14
 10/21 A kérdező kommentje:
Ma már kb 2-3 l folyadékot ittam narancs lét is. Sokat vagyok fekve mert nincs dolgom de semmi csak pisilni járok. Reggelnél hamarabb nem tudok orvoshoz menni.
2015. dec. 11. 20:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!