Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 22 hetes vagyok.27 hetesen...

22 hetes vagyok.27 hetesen kaptam időpontot cukor terhelésre. Tényleg nem szabad semmit enni?

Figyelt kérdés

Azt mondták h max csak PÁR KORTY vizet szabad inni.... hát én ezt egy kicsit drasztikusnak tartom. :D

Oké h éhgyomorra kell oda menni, de utána sem lehet pl egy kiflit vagy zsemlét megenni?

2015. dec. 9. 16:06
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
0%

Ma délután kettőkor tudtam reggelizni, a párom dolgozott, én meg egyedül voltam a negyedik fogát növesztő nyolchóaposommal; nemhogy nem ettem, nem i aludtam egy hete. Ehhez képest a cukorterhelés bakfitty.

Szóval tartom, hogy nem kell nyafogni miatta.

2-es

2015. dec. 16. 22:44
 22/24 A kérdező kommentje:

2-es:

Nem mindenki olyan mint te ;)

És senki nem nyafog ez miatt..

Nem azért "síránkozunk" mert nem tudunk enni pár órán át hanem h h fogjuk bírni, ne hogy rosszul legyünk ;)

Mindenkinek más a szervezete..

Jah és

Sztem az evésre mindig kell szánni pár percet még akkor is ha a babának jön a foga... Mindent meglehet oldani.

Mivel nekem reggel fél8kor lesz a cukor terhelés a lötyi után már kifogom bírni h nem eszem hiszen az ad egy kis löketet.

The end.

2015. dec. 17. 09:11
 23/24 anonim ***** válasza:

Holnap reggel megyek.

Annyira izgulok, már bőgtem egy sort 😃

Szorítsatok!!!!

2015. dec. 20. 20:49
 24/24 anonim ***** válasza:
Na túl vagyok rajta, hála Istennek jó a cukrom. :)
2015. dec. 28. 08:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!