Reggel megyek cukor terhelésre. Már a hűtőbe a lötty. Nagyon édes? Kicsit parázok h rosszul leszek tőle. Ki volt mostanában és h bírta?
Kis citromlét facsarhatsz bele vagy önthetsz bele, ha üvegesed van. Én tavaly voltam, de nekünk adták :S (citromlét öntöttem hozzá, de úgy is roh@dt édes volt és langyos.) Már ahogy irom ble... (nem szeretem a nagyon édeset). Megittam kimentem közbe-közbe pici korty vizet ittam, és kb másfél óráig szarul voltam, vert a viz.... de az eredményem jó volt😊
Kitartást holnapra!
Nálunk a Laborban keverik be,itt nem lehet citromlevet sem tenni bele,csak a tömény cukros vizet lehet meginni..hát nem kellemes élmény,én anno a kisfiammal 2x is voltam,majd szülés után is kellett ellenőrizni,a mostani terhességemnél szintén túl vagyok már 2-n,de már nem kell többször hála Istennek! :) Amikor a kisfiammal voltam terhes akkor rosszul lettem,a párom úgy vett egy üveg vizet és kortyoltam belőle,rendesen inni nem volt szabad,nálunk ez a szabály..sem inni,sem enni nem lehet 2 óráig..ha nagyon szomjas vagy csak pár kortyot lehet a vízből de többet nem.Most hála Istennek a második terhességemnél nem lettem rosszul..viszont ellentétben másokkal nem hogy eltelített és nem voltam éhes,alig vártam hogy leteljen a 2 óra mert olyan éhséget generált..még a küszöböt is meg tudtam volna enni olyan éhes voltam. :)
De nyugi,nem kell ráparázni,ne úgy menj oda hogy nem lesz jó az eredmény meg jaj de rosszul leszek.Csak idd meg és várd ki a 2 órát,foglalkozz közben mással.Minden jó lesz nem kell izgulni! :)
32+5 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!