Másokat is zavar ha fogdozza a pocakotokat?
Egyetértek #1-el.
Kivéve, ha van olyan nagyon jó viszonyod vele, hogy ezt meg tudod beszélni, de a leírásból nem ez érződik.
Ráadásul már most finoman jó lenne leállítani az okoskodásait is, mert később, ha megjön a baba lesz elég bajotok, nem kell még egy plusz feszültségforrás, aki beleszól mindenbe!
Még egy segítség lehet, ha anyud és az anyós között esetleg jó a kapcsolat, akkor anyud is megkérheted rá, hogy beszéljen vele, a hasonló korú nőktől talán könnyebben elfogadja - főleg, hogy közös a téma, mindkettejük unokájáról van szó. De ehhez hatalmas bölcsesség kell.
Én azt mondom, hogy a párod akár keményebben is álljon ki, ha nem érti az anyós, hogy mit kérnek tőle... Inkább legyen egy kisebb feszültség közte és az anyja között, mint közöttetek vagy benned!
Sok sikert és még több boldogságot a babához! :)
Ha valaki terhes miert kell Ennyire elájulva lenni ha anyós megsimogatja a pocokad?
Komolyan nen erten!
Ebből semmi gond baj nen adódhat!
A férjem anyukája akarta egyszer megfogni a hasam, hát megfogta. Én is szeretem, ha van intim szférám (nagyvárosi vagyok), és nagyon óvom is. Így fogcsikorgatva mondtam viccelődve h na, egyszer volt Budán kutyavásár!:D
Mondjuk azt nem értem, egy 15 hetes felpuffadt hason mit akar fogdosni az anyósod, amikor még nálam sincs rá esély, hogy épp akkor rúg a baba, nálad meg még csak nem is érezheti...nem értem. Lehet, hogy tetszel neki:D
Volt egy kérdés nemrég arról, hogy valakinek meg akarta puszilni az anyósa a hasát...arra írták, ami nagyon igaz: a te tested, rajtad kívül semmi és senki nem mondhatja meg, hol van a határ a te tested kapcsán.
Szerencsére nekem mások nem fogdossák a hasamat, csak a férjem, de ő minden nap sokszor.:)
26 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!