Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mivel kenitek a pocakotokat a...

Mivel kenitek a pocakotokat a striák megelőzésére?

Figyelt kérdés
19 hetes kismama vagyok. Meglepően gyorsan kezdett el nőni a hasam. Már a 12. héten is látszódott rendesen,de az elmúlt pár héten nagyot nőtt és félek,hogy kevés,hogy csak intenzív testápolóval kenem. Ti mit használtok/használtatok?
2015. nov. 4. 20:16
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
A megszokott testápolómmal.Nincs csodaszer,szerintem elég,ha ennyit teszel érte.Ha jó minőségű a bőröd,akkor nem lesz vele gondod,ha rossz,akkor azon semmilyen krém sem segít.
2015. nov. 4. 20:27
 2/13 anonim ***** válasza:
Dm-es babylove mama olajat, nagyon jó, első babámnál egy csíkom sem lett, pedig nagyon hajlamos vagyok rá.
2015. nov. 4. 20:38
 3/13 anonim ***** válasza:
Vichy terhessegi csikok elleni kremmel kenem.Alapvetoen nem tudom h higyjek e benne de szorgalnasan kenem,hatha megeri a sok penzt...
2015. nov. 4. 20:38
 4/13 anonim ***** válasza:

Én is dm babylove mama olajat használtam a hasamra, de őszintén megmondva, nem vettem túl komolyan, ha eszembe jutott kenegettem, ha meg elfelejtettem, akkor volt, hogy napokig nem.

Nekem is elég nagy hasam volt, de a hasamon nem lett egyetlen csík sem. Ellenben a csípő-comb részen, ahová híztam ugyan, de nyilván nem vethető össze a hasammal, na, ott előjöttek a csíkok. Egyébként az utolsó hetekben jelentek csak meg, sőt, szerintem a legtöbb szülés után!

2015. nov. 4. 20:42
 5/13 anonim ***** válasza:
Én ma vettem csíkokra olajat a rossmannban.
2015. nov. 4. 21:26
 6/13 anonim ***** válasza:
Manna mangóvaj és kakaóvaj felváltva :)
2015. nov. 4. 22:44
 7/13 anonim ***** válasza:

Nekem azt mondta a védőnő, hogy ez tiszta genetika, lehet, hogy bármivel kenem akkor is előjönnek a csikok, de lehet, hogy nem is kell kennem semmivel sem, és egy sem lesz.

Én a Johnson-os olaj géllel kentem egyébként, narancssárga a doboza, nagyon jó virág illata van. Egy nagyon halovány jött ki szülés után, de pár hét múlva az is eltűnt.

2015. nov. 4. 22:56
 8/13 anonim ***** válasza:
Dm-es babylove kismama krémet, valamint Alverde Maglück testvajat. Ez is DM-es. Első babànàl megúsztam a csìkokat, most is szorgalmasan kenem magam, napi 2-3 alkalommal legalàbb. Bàr tudom, hogy ez nagyban genetika, ne ezen múljon màr, hogy csìkos leszek-e.
2015. nov. 5. 11:49
 9/13 anonim ***** válasza:
Eveline stria elleni szérummal kentem az első terhességem alatt. Most, a másodiknál nem kenem semmivel, ugyanis semmi hatása nem volt legutóbb sem. Lettek striáim, nem is kevés. Ilyen a bőröm, ez van. 25 hetes vagyok, most jött ki az első friss, igaz, ez még elég picike, de nem álltatom magam, biztos lesz még.
2015. nov. 5. 20:53
 10/13 anonim ***** válasza:
Weledás kismamaolajjal.
2015. nov. 5. 23:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!