Mitől lehet ez? És mit csináljak?
Figyelt kérdés
pár napja kirepedt egy picit a szám széle és piros mindkét oldalon, körömvirággal kentem, meg labelloval, de nem igazán akar elmúlni.
29 hetes vagyok
2010. márc. 22. 11:15
1/5 anonim válasza:
szia, nekem is szokott ilyen lenni, sajnos a szőlőzsíron kívül még én sem találtam rá jó módszert. Viszont azt tudom, hogy mit NE tegyél rá: Labellot. Patikus ismerős mondta, hogy az a legrosszabb mind közül, abba direkt olyan anyagot raknak állítólag, amitől csak jobban kiszárad a szád, így egyre többet használod, hamar elfogy, és vehetsz újat, így jobb bevétel nekik. Saját magamon is tapasztaltam, annó 5 percenként kentem a számat. Amióta mással kenem, napi 2-3 kenés elég.
2/5 anonim válasza:
Szia! Ilyen nekem is volt az elején, vissza is tért nem egyszer.Elég rossz, mert minden csípi.A fogkrém, az étel, az ital, bármi ami hozzáér.Nekem ami bevált: a Neogranormon kenőcs ( este lefekvéskor kentem be jó vastagon, másnap reggelre rengeteget gyógyult), és egy gyógyszertári kenőcs, amit a háziorvosom írt fel.Ezt a szoptató anyák kirepedt mellbimbójára adják.Ez is csodákat művel.A háziorvosom szerint egy gomba okozza.Régebben nekem akkor jött elő, amikor valaki ivott előttem egy pohárból.Az ilyesmire nagyon érzékeny voltam.
3/5 anonim válasza:
Nekem is most volt ilyen, nemrég, annyira elrepedt és hegesedett, hogy úgy nézett ki, mint egy herpesz. Vettem Zoviraxot, herpeszre, és azzal kentem be napi 1-szer. 2 nap múlv anem volt semmi a szám sarkában. :)
30 hetes km
4/5 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek
2010. márc. 22. 12:31
5/5 anonim válasza:
Én ezzel bőrgyógyásznál voltam, és allergia! Nekem konkrétan fluor érzékenység. Néha előjön a mai napig. Canesten krém a tuti rá!!! Este kend be, 2-3 nap alatt végez vele!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!