Változott valamit a szexuális életetek terhesség alatt?
Többet/kevesebbet voltatok együtt, mint előtte? Más pózokban voltatok együtt? A férjetek végig kívánt benneteket? És ti a szexet? Végig szabadott együtt lennetek?
24 hkm
A férjem szerint Niagara vízesésből Góbi sivatag lettem. :D
Az elején pár hétig tiltva volt, aztán lehetett. A férjem kívánt engem, de én ritkábban a korábbihoz képest. Ő mondjuk féltette is a babát, hiába mondtam, hogy nem lesz baja. Mikor már nagy volt a hasam, nehéz volt megtalálni a megfelelő pózt. És ugye fájt is, de sikosítót meg én nem mertem használni, nehogy fertőzést okozzon (jó, tudom, hogy hülyeség). De átvészeltük így is, és több időnk volt beszélgetni. :P
Az első 3 hónapban hetente, aztán kb. kéthetente. Az elején nagyon kívántam, utána egyre kevésbé. Ráadásul most már zavar a pocakom és a libidóm is erősen leesett.
5 évvel ezelőtt az első terhességemet "végigkoplaltuk", úgyhogy ha ezentúl csak összebújás lesz, az sem lesz tragédia.
26 hkm
Köszönöm a válaszokat! nálunk terhesség előtt napi 1 együttlét volt, most néha egy-egy nap kimarad (ciki vagy nem, de elfáradok a napi munkában már).
Nekem is volt vetélésem, de meglett az oka, így sosem voltunk tiltva tőle. most még nem nyílik a méhszáj, meg semmi bajom nincs.
Nálunk az változott, hogy 3 póz van csak, ami nekem kényelmes. Amúgy biztos voltam benne, hogy furcsa lesz, hogy van egy magzat a hasamban, de együttlét közben a magzat sosem mozog, utána és előtte aktív, tök érdekes! Lehet, hogy később már kellemetlen lesz, nem tudom.
Annyira jó lenne, ha maradhatna a gyakori együttlét,mert nagyon szeretjük az efféle intimitást is együtt megélni a férjemmel.
Terhesség előtt kb egy héten 3x, vagy 4x voltunk együtt, de most alig megy egy héten 2x, egyszerűen nem esik jól, a libidóm is elég rendesen lecsökkent, de viszont ha rá tud venni, akkor meg nagyon jó, csak vegyen rá :D
Pedig aztán csak a 8. hétben vagyok
Nekem a legelején, az első pár hétben a nagy fáradtság miatt nem volt kedvem hozzá, a párom akarta.
Majd kb.a 3-4. hónaptól kezdve nagyon kívánós voltam, de a párom nem akarta (nehogy a babával legyen valami + elég stresszes is volt akkor a munkája, így inkább hagytuk).
Az utolsó 1-2 hónapban meg már akkora volt a hasam, hogy örültem, hogy élek. :-) Az alvás is nehezen ment, nemhogy a szex. Ekkor már egyikünk sem akarta.
A gyerek születése után aztán lassan visszaállt a rend.
Terhesség előtt minden másnap tuti együtt voltunk , volt hogy minden nap. 5 hetes terhesen hematomat allapitott meg az orvos ami miatt eltiltott a nemi élettől, 6 hét alatt szivódott fel. Már csinálhatnák de én nem érzem hogy készen állok , pedig elején nagyon kivantam most valahogy azt se , persze szeretnék terhesség alatt szexelni de még várok úgy érzem.:)
14 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!