Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Változott valamit a szexuális...

Változott valamit a szexuális életetek terhesség alatt?

Figyelt kérdés

Többet/kevesebbet voltatok együtt, mint előtte? Más pózokban voltatok együtt? A férjetek végig kívánt benneteket? És ti a szexet? Végig szabadott együtt lennetek?

24 hkm

2015. nov. 28. 10:40
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
60%

A pàrom jobban szeretné ìgy, lehetne is, de nekem valahogy kellemetlenek az együttlétek. Szùr belülröl, hiàba a sikosìtó is. Frusztràl a dolog, szóval inkàbb még kerülöm is az alkalmakat, pedig jólesne egy jó szex.

Eü. ok nincs. 26 hetes vagyok, szóval még el is férnénk, az önképemmel sincs bajom, dehàt ez van.

2015. nov. 28. 10:49
 2/23 anonim ***** válasza:
49%
Amiota teherbe estem, reszemrol bezarult az ajto.Nem jo, de ezt erzem....
2015. nov. 28. 10:54
 3/23 anonim ***** válasza:
49%
Mióta terhes lettem nem voltunk együtt. Az első 16 hétben rosszul voltam végig, utána már ő aggódott. Egyszer megpróbáltuk, de egyikünknek sem volt az igazi. Nekem fájt, neki meg lelkileg nem volt jó. Reméljük a baba jó alvó lesz és ha megszületik minden visszaáll a régi kerékvágásba! :)
2015. nov. 28. 11:24
 4/23 anonim ***** válasza:
54%
Én akarnám, igaz kisebb az "étvágyam". Páromnak meg nem megy így. Mostmár a hasam zavarja, eleinte meg a babát féltette. Nincs egy olyan póz se ami mindkettőnknek jó lenne. :/ Néha azért probálkozunk, nem sok sikerrel.
2015. nov. 28. 12:37
 5/23 anonim ***** válasza:
27%
Mi ugyan úgy sexeltünk mint elétta,csak néhány pózba nem. Énis kívántam meg őis engem. Most is ugyan olyan jó a sex.
2015. nov. 28. 14:15
 6/23 anonim ***** válasza:
20%
Hát sajnos párom ritkábban kíván meg, előtte hetente 4x legalább volt szex. Most is nagyon kívánnám, de azok a pózok a pocak miatt sajnos nem kivitelezhetők, amik nekem jók lennének. Na meg az orális szextől is viszolyog párom.
2015. nov. 28. 15:09
 7/23 anonim ***** válasza:
72%
Mind2en élveztük a szexet terhesség elejétől a végéig.:-)
2015. nov. 28. 15:24
 8/23 anonim ***** válasza:
36%

Hát én nagyon de nagyon nem kívánom a sexet. Inkább kerülöm is az olyan helyzeteket. Párom kicsit nehezebben viseli, de ha szeret egyértelmű h kibírja :)

Orál nálunk sem téma. Szóval remélem ha megszületik a pici minden megy a régi kerékvágásba :)

21 hkm

2015. nov. 28. 17:13
 9/23 anonim ***** válasza:
84%
Elotte minden nap volt. A 9-10. hetig semmi, mert nem kivantam. A 37 hetig pedig csak hetente- 2 hetente. En kivantam, csak erzekeny volt a huvelyem ezert ritkultak. Viszont most megint mindennap, kivanom es jol is esik. Nyilvan kicsit benazunk mire megtalaljuk a megfelelo pozokat. 39 hetes vagyokk
2015. nov. 28. 17:31
 10/23 anonim ***** válasza:
83%
Én csak férfi oldalról tudok csak nyilatkozni. A feleségem most 27 hetes és ugyan úgy kívánjuk egymást, mint korábban. Sőt, szerintem minél kerekebb, annál szexibb. :) Sajnos a gyakoriság a sok munka, fáradtság és a nagytesó jelenléte miatt nem olyan, mint szeretnénk. Az előző terhességnél a vége felé okozott csak problémát, hogy az orgazmustól begörcsölt, ezért most az utolsó hónapban már lehet, hogy nem fogjuk erőltetni a dolgot.
2015. nov. 28. 18:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!