Változott valamit a szexuális életetek terhesség alatt?
Figyelt kérdés
Többet/kevesebbet voltatok együtt, mint előtte? Más pózokban voltatok együtt? A férjetek végig kívánt benneteket? És ti a szexet? Végig szabadott együtt lennetek?
24 hkm
2015. nov. 28. 10:40
1/23 anonim válasza:
A pàrom jobban szeretné ìgy, lehetne is, de nekem valahogy kellemetlenek az együttlétek. Szùr belülröl, hiàba a sikosìtó is. Frusztràl a dolog, szóval inkàbb még kerülöm is az alkalmakat, pedig jólesne egy jó szex.
Eü. ok nincs. 26 hetes vagyok, szóval még el is férnénk, az önképemmel sincs bajom, dehàt ez van.
2/23 anonim válasza:
Amiota teherbe estem, reszemrol bezarult az ajto.Nem jo, de ezt erzem....
3/23 anonim válasza:
Mióta terhes lettem nem voltunk együtt. Az első 16 hétben rosszul voltam végig, utána már ő aggódott. Egyszer megpróbáltuk, de egyikünknek sem volt az igazi. Nekem fájt, neki meg lelkileg nem volt jó. Reméljük a baba jó alvó lesz és ha megszületik minden visszaáll a régi kerékvágásba! :)
4/23 anonim válasza:
Én akarnám, igaz kisebb az "étvágyam". Páromnak meg nem megy így. Mostmár a hasam zavarja, eleinte meg a babát féltette. Nincs egy olyan póz se ami mindkettőnknek jó lenne. :/ Néha azért probálkozunk, nem sok sikerrel.
5/23 anonim válasza:
Mi ugyan úgy sexeltünk mint elétta,csak néhány pózba nem. Énis kívántam meg őis engem. Most is ugyan olyan jó a sex.
6/23 anonim válasza:
Hát sajnos párom ritkábban kíván meg, előtte hetente 4x legalább volt szex. Most is nagyon kívánnám, de azok a pózok a pocak miatt sajnos nem kivitelezhetők, amik nekem jók lennének. Na meg az orális szextől is viszolyog párom.
7/23 anonim válasza:
Mind2en élveztük a szexet terhesség elejétől a végéig.:-)
8/23 anonim válasza:
Hát én nagyon de nagyon nem kívánom a sexet. Inkább kerülöm is az olyan helyzeteket. Párom kicsit nehezebben viseli, de ha szeret egyértelmű h kibírja :)
Orál nálunk sem téma. Szóval remélem ha megszületik a pici minden megy a régi kerékvágásba :)
21 hkm
9/23 anonim válasza:
Elotte minden nap volt. A 9-10. hetig semmi, mert nem kivantam. A 37 hetig pedig csak hetente- 2 hetente. En kivantam, csak erzekeny volt a huvelyem ezert ritkultak. Viszont most megint mindennap, kivanom es jol is esik. Nyilvan kicsit benazunk mire megtalaljuk a megfelelo pozokat. 39 hetes vagyokk
10/23 anonim válasza:
Én csak férfi oldalról tudok csak nyilatkozni. A feleségem most 27 hetes és ugyan úgy kívánjuk egymást, mint korábban. Sőt, szerintem minél kerekebb, annál szexibb. :) Sajnos a gyakoriság a sok munka, fáradtság és a nagytesó jelenléte miatt nem olyan, mint szeretnénk. Az előző terhességnél a vége felé okozott csak problémát, hogy az orgazmustól begörcsölt, ezért most az utolsó hónapban már lehet, hogy nem fogjuk erőltetni a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!