Szerintetek ezek reális árak a babakelengyére?
Magánorvos havonta: 12.000
Szülés: 120.000
Szülésznő: 45.000
Babakocsi travel system: 160.000
Kiságy+ágynemű+baldachin+matrac+lepedők: 52.000
Gyermek szobabútor pelenkázóasztallal ami később átalakítható: 65.000
Pelenkázólap, kiskád, törölköző, textilpelenkák: 15.000
Pléd(vastag, vékony): 4500
Légzésfigyelő+bébiőr: 38.000
Hordozókendő: 18.000
Pelenkatartó szemetes: 7000
Fürdető, koszmó elleni sampon, hintőpor, babaolaj: 5500
Cumi, cumisüveg, cumisüvegmosó kefe, cumisüveg sterilizáló, cumisüveg fertőtlenítőszer: 24.000
Körömvágó olló, fésű, vízhőmérő, lázmérő, orrszívó: 5500
Mellszívó+tejtároló poharak: 22.000
Babaruhák 56/62/68-as méretben, hálózsák stb: 68.000
Ezeket vettük meg, persze a szülés még hátra van :)
Van még esetleg valami ami kimaradt és pótolni kellene?
Az elsőnél így vásároltam mint te, szerintem reális a felet meg majd eladod es tanulsz belole mint en ️️️ En szinte kizártnak tartom hogy egy csecsemő ne szeresse s hordozást, szerintem az menni fog es az ár is reális.
Boldog babavarast
Azt nem értem, hogy miért kell rögtön leirigyezni, lepontozni valakit, aki ezzel az eszetlen költekezéssel nem ért egyet???
Miért lennék irigy? Kérdező kérte a net népének véleményét már bocsánat, hogy mertem válaszolni...
És igen, valóban eszetlenség maj 70 ezret kiadni babaruhára, amikor az 56-ost kb egy hónapig hordja, vagy még addig sem, a 62-est szintúgy. Gyönyörű jó állapotú alig hasznát babaruhákat is lehet kapni, de újakat is normális pénzért...
Meg egy szemetesért is irreális ennyi pénz. Vagy a legtöbben ezt reálisnak látják???
Vagy még sorolhatnám mi felesleges cuccot vett meg irreális áron. De ezért én miért vagyok irigy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!