Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek ezek reális árak...

Szerintetek ezek reális árak a babakelengyére?

Figyelt kérdés

Magánorvos havonta: 12.000

Szülés: 120.000

Szülésznő: 45.000

Babakocsi travel system: 160.000

Kiságy+ágynemű+baldachin+matrac+lepedők: 52.000

Gyermek szobabútor pelenkázóasztallal ami később átalakítható: 65.000

Pelenkázólap, kiskád, törölköző, textilpelenkák: 15.000

Pléd(vastag, vékony): 4500

Légzésfigyelő+bébiőr: 38.000

Hordozókendő: 18.000

Pelenkatartó szemetes: 7000

Fürdető, koszmó elleni sampon, hintőpor, babaolaj: 5500

Cumi, cumisüveg, cumisüvegmosó kefe, cumisüveg sterilizáló, cumisüveg fertőtlenítőszer: 24.000

Körömvágó olló, fésű, vízhőmérő, lázmérő, orrszívó: 5500

Mellszívó+tejtároló poharak: 22.000

Babaruhák 56/62/68-as méretben, hálózsák stb: 68.000

Ezeket vettük meg, persze a szülés még hátra van :)

Van még esetleg valami ami kimaradt és pótolni kellene?

2015. nov. 25. 14:47
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
25%

Az elsőnél így vásároltam mint te, szerintem reális a felet meg majd eladod es tanulsz belole mint en ️️️ En szinte kizártnak tartom hogy egy csecsemő ne szeresse s hordozást, szerintem az menni fog es az ár is reális.

Boldog babavarast

2015. nov. 26. 06:29
 32/34 anonim ***** válasza:
41%

Azt nem értem, hogy miért kell rögtön leirigyezni, lepontozni valakit, aki ezzel az eszetlen költekezéssel nem ért egyet???

Miért lennék irigy? Kérdező kérte a net népének véleményét már bocsánat, hogy mertem válaszolni...

És igen, valóban eszetlenség maj 70 ezret kiadni babaruhára, amikor az 56-ost kb egy hónapig hordja, vagy még addig sem, a 62-est szintúgy. Gyönyörű jó állapotú alig hasznát babaruhákat is lehet kapni, de újakat is normális pénzért...

Meg egy szemetesért is irreális ennyi pénz. Vagy a legtöbben ezt reálisnak látják???

Vagy még sorolhatnám mi felesleges cuccot vett meg irreális áron. De ezért én miért vagyok irigy?

2015. nov. 26. 13:44
 33/34 anonim ***** válasza:
Ja, és én is vettem az első gyereknél hordozókendőt, újat Liliputi rugalmast, 9000 forint volt. Szerintem az sem volt olcsó. Szóval el nem tudom képzelni mit tudhat egy 18 ezer forintos hordozókendő, vagy mivel jobb, mint az én Liliputim?
2015. nov. 26. 15:02
 34/34 anonim ***** válasza:
En is le lettem pontozva mert csak félig ertettem egyet. Most is az mondom egyreszuk felesleges penzkidobas. A vizhőmérő kuka teljesen. De ennyit költeni kisruhakra is mint ahogy előttem írták. Nagyon szépek vannak jo aron kez alol. De amúgy realis árak nem az ccsak sok a felesleg. Es en tartom hozzá magam. Szíve joga ennyit költeni en nem irigykedem
2015. nov. 30. 17:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!