Félek, hogy nagyon meghízom. Ti mit esztek, hogy ne hízzatok nagyon? Hízós alkatom van sajna.
Még csak most várom a 3.-ik babámat,de az első 2 terhességemkor 22,és 23kg-t szedtem fel.
Most alapból nem vagyok soványka,de már előre félek:(
Mit egyek?
Köszi:)
A szakember állít ki nekem étrendet?Vagy ez hogy működik?
Még csak most kezdetm a terhességet,megfogadtam nem eszek sok szénhidrát tartalmú ételeket,de már most feljött 2,5 kg:(
Befolyásolja,hogy --mivel múlt héten tettem le a cigit,mert akkor derült ki,hogy babát várok--,szóval befolyásolja a cigi elvonása a hízást?
Még csak kedden leszek 6 hetes,de már most aggódom:(
Köszi:)
A szakember állít ki nekem étrendet?Vagy ez hogy működik?
Még csak most kezdetm a terhességet,megfogadtam nem eszek sok szénhidrát tartalmú ételeket,de már most feljött 2,5 kg:(
Befolyásolja,hogy --mivel múlt héten tettem le a cigit,mert akkor derült ki,hogy babát várok--,szóval befolyásolja a cigi elvonása a hízást?
Még csak kedden leszek 6 hetes,de már most aggódom:(
Bocsi,2-szer ment el..
Én ilyenekre nem is gondoltam:)
HÚÚ,DE JÓ,HOGY MEGÍRTAD!
Köszike
Mindenképpen elmegyek,és kérem a tanácsát!
Igen,gondolom nem néz butának,ha írogatni fogok.
Nagyon köszi.
no, ez az egész odafigyelés egy nagy hülyeség nálam!
én letettem a cigit hogy megtudtam jön a baba. egy hónap alatt öt kilót híztam! Nem ettem többet, nem nassoltam, sőt nem voltam kívánós sem. de maga a rendszeres evés és a nikotin megvonása megváltoztatta az emésztésemet.
most két hónappal a cigi letevése után is hízok folyamatosan, pedig nem eszem kenyeret, sok a zöldség az étrendemben. egyszerűen ilyen vagyok. sírtam már ezért sokat, bálnának érzem máris magamat, pedig még sehol sem vagyok. s mikor mondtam a védőnőnek azt mondta ne aggódjak, ha gond lesz a hízással majd szól. pedig addig sem voltam sovány. Anyukám 25 kilót hízott velünk, és visszafogyott. én is csak ebben bízom!
sok sikert neked!
13 hkm
Köszi,hogy megírtad.
De ha nem tettem voln le a cigit,akkor félek,hogy a baba nehogy elmenyjen,félek, a vetéléstől,mert olvastam,hogy azok a kismamik nagyobb veszélyben vannak ha cigiznek.
Meg ugye nem szeretnék beteg gyereket szülni.
Igaz,ismerősöm most szült januárban,végig bagózott,és semmi baja nem lett a gyerekének.Lehet szerencséje volt.
Ő azt mondta ha eldobta volna acigit,ideges lett volna,és azzal nagyobb bajt okozna a babának.
Én ezt nem értem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!