Miket és hogyan étkeztek terhesség alatt, hogy ne hízzatok sokat?
12 hetes terhes vagyok és eddig 5 kg ot fogytam,mert rosszul vagyok.Remélem megjön majd az étvágyam.
Szerintem gyümölcsöket egyél.
Makaroni,kenyer, krumpli, rizs, süti, édesség ezeket semmiképp.
Már bocsi, de úgy bírom ezeket az orvosokat...miért mi lesz ha 12, esetleg 15 plusz kg lesz rajtad??Semmi!Szerintem fontosabb, hogy úgy táplálkozz, ahogy és ami jólesik!
Én mindent ettem, ami jólesett, de komolyan, mekiben is voltunk, mert nagyon kívántam, 26 hetesen talán rajtam is plusz 5-6 kg lehetett, aztán 10kg nál többet nem is szedtem fel.De ettem ami jólesett!
Húgom odafigyelt, hogy ne hízzon, magokat evett, rostos kenyeret, a 38.hétig össz-vissz 8 kg-ot hízott, aztán úgy volt vele, hogy most már eheti ami jólesik, úgyis mindjárt kint a baba, így evett palacsintát,édességet, amiket addig nem engedett meg magának, aztán 10 nappal túlhordta a picit, és így, az utolsó 3 hétben felszedett 10 kg-ot!!!!
Szóval csak óvatosan.Én azt mondom, hogy ami jólesik, azt edd meg, nem fogsz elhízni, ha eddig is csak 5 kg-ot híztál!
Ne agyalj, élvezd a terhességet, majd ráérsz kínlódni szoptatás alatt, mikor nem lehet diétázni, intenzíven sportolni, és akkor is jönnek a kg-ok, ha a többséghez tartozol:)))na de nem ijesztgetlek, csak lazán:)))
boldog babavárást:)
"Makaroni,kenyer, krumpli, rizs, süti, édesség ezeket semmiképp."
jaj ne már...ez kicsit durva!Persze nem kell zabálni, de a terhesség nem a fogyókúrázásról szól!!!!!
utolsó voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!