Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Olyan anyukak velemenyere es...

Olyan anyukak velemenyere es tapasztalatara lenne szuksegem aki talalkozott mar az edwards szindromaval?

Figyelt kérdés
Harmadik gyerekemnel sajnos 20 hetesen edwards szindromat diagnosztizaltak.Volt koztetek aki hasonlo helyzetben volt?Vallaltatok utanna gyerekey? Mennyi idore?koszonom valaszaitokat?

2015. nov. 6. 10:26
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Ez a 12.heti uhn volt?(hiányzott az artéria)? Akkor erre felhívták a figyelmedet?
2015. nov. 6. 22:59
 12/21 A kérdező kommentje:
Akkor nem mondott semmit.Utolag mondta ,hogy latta o is csak nem voktbiztos benne.Korabban itt is feltettem a kerdest de egy ket okosnak hitt anyuka beszolt nekem.Nem is ertem egyeseket. Azt hittek nem is erdekel a dolog,hogy nem az orvost kerdeztem hanem itt erdeklodtem.De o sem tudott tobbet mondani...18 hetesen kezdtek gyanitano mert mar akkor latszott ultrahangon a problema.El is ment a kedvem erre az oldalda irogatni 😕
2015. nov. 7. 08:10
 13/21 anonim ***** válasza:

Ne menjen el a kedved (nekem is el szokott :D) - azért vannak itt normális emberek is, én már találtam néhányat :-) (első vagyok, s azért én is normálisan válaszoltam, holott nem volt ilyen esetem, de azért szerettem volna segíteni :-) )

nem tudom, ez mennyire vigasz számodra - és tudom, hogy ez óriási fájdalom - de azt olvastam, hogy az Edwards szindrómás gyerekek legnagyobb része nem éri meg az első éve végét. Úgy gondolom, ha már így alakult, akkor ez Neked is, a férjednek is, a gyerekeidnek is és a magzatnak is így volt a legjobb. Néha sajnos fájdalmnas döntéseket is kell hoznunk...

2015. nov. 7. 10:43
 14/21 piroska és a farkas ***** válasza:
REmélem, nem baj, én is leírnám, h nálunk hogy volt. A 12. heti uh- n közel 9 mm- es tarkoredőt mért az orvos, és azonnal küldött a Mávkorházba. Ott javasolták az azonnali megszakítást, mert annyira rossz volt az uh, bár maga a magzat tulképpen normál ütemben fejlődött.Mi további vizsgálatokat kértünk, így került sor chorion biopsiára, ami sajnos egy rendkívül itka rendellenességet igazolt. Nála is indították a szülést, 9 orát vajúdtam. Mi sem tudjuk, h mi okozhatta, tervezett baba volt, van egy egészséges kislányunk.Mi azt hiszem, azt éreztük, hogy ha elhalt volna, akkor idővel, de el tudtuk volna fogadni, h szegényke nem volt elég erős. De az, h nekünk kellett döntést hozni, nagyon nehéz volt. Arra támaszkodtunk, hogy elsősorban miatta tesszük, hogy nem akarjuk kitenni őt egy rövidebb - vagy hosszabb - de mindenképpen szenvedésekkel teli életnek. Nekem sokat segített az, bármennyire is önző dolog ez esetleg, hogy még nem éreztem magzatmozgást. nagyon nehéz lehetett Neked Kérdező, őszintén sajnálom.
2015. nov. 7. 14:58
 15/21 anonim ***** válasza:

Utolsó köszi, hogy leírtad! Nagyon sajnálom..mikor

történt?

Milyen rendellenesség volt?

2015. nov. 7. 15:07
 16/21 A kérdező kommentje:
Koszi hogy leirtad.Nalatok a Downkor volt a problema.Ott vastagabb a tarkoredo.Engem is csak az vigasztal hogy jobb ez igy mindenkinek...Elfelejteni sosem fogom.Amugy ti meg szeretnetek gyereket? En nagyon szeretnek de belehalnek ha ujra atkellene elnem ezt a szornyuseges erzest...
2015. nov. 7. 22:43
 17/21 piroska és a farkas ***** válasza:
Nem Down volt. A 20- as kromoszomának volt rendellenessége, ami súlyosabb. Azt mondták, a legtöbb magzat már az első trimeszter végét sem éri meg. Még friss, most volt szeptemberben. És igen, szeretnénk majd még, de bennünk is félelmek vannak.
2015. nov. 8. 09:51
 18/21 A kérdező kommentje:
Nekem is most szeptemberben volt.
2015. nov. 8. 11:34
 19/21 anonim ***** válasza:

Nagyon sajnálom:-(

Remélem, hogy sikerül meggyászolnotok és újra merni neki vágni!

Együttérzésem és minden jót kívánok a jövőhöz!

2015. nov. 8. 15:43
 20/21 Monikamagdolna válasza:
Szia. Nekem kicsit más... mert nekem a 12 hetes kombi tesztem is rossz volt Edwardsra. 1:69. Többször volt amniora időpontom.. de mindig vmi miatt tolódott. 12. Hèt òta mindig vèreztem. Aztán a 18. Hèten nagátòl beindult.. nagy vèrzès.. 12 òra vajùdás... de ő mèg èlt.... ha nekem kellett volna erről dőnteni.. talán mèg rosszabb lenne... ez 2 hete törtènt. Az elmùlt 6 hètben mindent elolvastam az Edwardsròl. Kb annyi esèly van rá legközelebb, mint a lotto 5 - ösre. Bár èn sem szeretnèm ezt mègegyszer vègigèlni
2015. nov. 29. 16:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!