Árt a babának, ha ennyit pörgök? 31 hetes kismami vagyok
Nem konkréten forgok, de végigtunyultam a terhességem első 30 hetét, és most kezdtem el igazán tevékenykedni. Nagytakarítás, rendezkedés, szortírozás, stb.
Eddig a méhnyak szép hosszú volt, a méhszáj zárva, remélem ez most is így van. Mindenhol azt olvasom, hogy a 2. trimeszter a legaktívabb...
én a szülés napján is pörögtem, kint voltam az új házunknál, utána barinőkkel cukiban és este hazamentem és összepakoltam, majd hívtam az uramat h menni kéne, ő meg így utólag megtudtam, h nem is hitte, h komolyan mondom, mert annyira nem látszott rajtam aznap....ja és első bébi
persze gyakran pihenj meg, ne emelj nehezet, vigyázz be ne vizesedjen a lábad....jó pörgést!
Tök jó! :) Pihenek, persze, hogy pihenek, főleg ha érzem, hogy kicsit jobban rám fér.Még soha nem keményedtem, fájni is csak akkor szokott a pocakom, ha sokat ülök egyhelyben.
Festeni a hónap végén fogunk, és április közepére rendezzük be a babaszobát.
A 34. héttől szinte képtelen vagyok leülni, akkor is csak annyi időre, amíg kitalálom, mit fogok csinálni még.
A párom csak annyit mondott, hogy tipikus fészekrakó láz van rajtam:) Most éppen 2 abalak pucolás között vagyok . Valahol azt olvasta, hogy az utolsó időben -pont úgy mint az állatvilágban - a nő ösztönössen készíti az új jövevénynek a helyet, a családi fészket. Egyenlőre csak mosolyog rajtam, és arra kért, hogy vigyázzak azért magunkra, ha már eddig nem volt semmi gond. 37h km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!