Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 23hetes kismami vagyok, elég...

23hetes kismami vagyok, elég sok folyásom van, nem büdös, nem viszket, csak egy hét mulva tudok dokihoz menni, ha esetleg valami kis fertözésem lenne, lehet addig valami baja a babának töle?

Figyelt kérdés
2009. márc. 27. 14:53
 1/3 anonim ***** válasza:
Szia!Hátha nem büdös és nem viszket,akkor nem kell vele foglalkozni,de ha zavar,hivd fel a dokidat,majd megnyugtató választ ad.Nem hiszem,hogy komolyabb bajra utalna.
2009. márc. 27. 15:56
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha vizes,átlátszó,akkor nincs baj.Csak kicsit bővebb,a hormonváltozástól van,+ megnő a vízháztartásod.
2009. márc. 27. 16:19
 3/3 anonim ***** válasza:

Én egy hete mondtam a dokinak, hogy megváltozott a folyásom, több és más az állaga is. Erre csak azt mondta, hogy amíg nincs igazán panaszom, vagyis nem szagos, nem viszket, fáj vagy ilyesmi, akkor nem piszkál meg, mert a terhesség alatt szinte minden nőnek vannak ilyen tünetei. Szóval szerintem nálad sincs baj, de ha van is kis bacid, egy hét alatt nem lesz belőle baj!

30 hetes kismami

2009. márc. 27. 16:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!