39 hétben vagyok. A hüvelykenet vizsgálaton kiderült hogy nincs semmiféle fertőzésem, ( aminek örülök, mert soha nem is volt) mégis kb: 1-2 hete folyásom van hol szintelen hol fehéres, szagtalan. Mitől lehet ez?
Figyelt kérdés
2009. jan. 3. 12:56
1/3 anonim válasza:
Szia!terhesség alatt a folyás normális,ha szaga van és zöldes a cucc,vagy fáj ha pisilsz,vagy bármi más,akkor fertőzés lehet!Nekem volt szülés előtt gombám,de kikezelték!
20 napos baba anyukéája
2/3 A kérdező kommentje:
köszi a választ.Amikor levették a hüvelykenetet már akkor is volt, gondolom szólt volna az orvos ha valami nincs rendben, na meg az eredmény is negativ lett.Nem fáj nincs szaga csak zavaró hogy mitől van ez.
2009. jan. 3. 14:40
3/3 anonim válasza:
Én elég sok helyen olvastam, hogy terhesség alatt, sokkal intenzívebb a folyás, mint alap esetben. ha nem találtak semmi rosszat, akkor nyugodt lehetsz szerintem....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!