11 hetes kismami vagyok, és ma reggelre kicsit "barnázok"! Nagyon meg vagyok ijedve! Mit csináljak? Volt már más is így? Görcsölni nem görcsölök, remélem így is marad! Aki tud segítsen! Ugye nem lesz baja a babának?
Azonnal nőgyógyászati ügyelet!
Lehet, hogy csak egy kis vérömleny, de baj is lehet, lásson orvos.
Nem volt éjjel összebújás a pároddal? Attól is lehet....
Mindenképp menj uh-ra, amint lehet!
Hátha nincs gond, csk pihenned kell!
Szorítok! Majd írj!
Ha nem görcsöltél, az nagyon jó jel.
Nekem az első terhességemnél volt, igaz az a 8. hét táján. Barnázás, nagyon pici vérzés. Nem lett semmi gond. Én akkor telefonon hívtam az orvost, azt mondta, ha nem görcsölök és nem lesz több, akkor nincs gond.
Ha van orvosod, akkor vele beszélj, mielőtt elrohansz az ügyeletre.
Én 2x is elkezdtem vérezni (nem barnázni). 9 és 11. hetesen. Az elsőnél nagyon megrémültem, felhítvtam a dokim, aki azt mondta vegyek be Nospát és Magne B6-ot és feküdjek le azonnal. Ha erősödik vagy görcsölök is, akkor hívjam vissza, mert akkor be kell menni. Elmúlt :)
Másodszorra fel se hívtam, ugyanúgy tettem.
Most voltam a 12 hetes uh-on, minden rendben :) Nem láttak semmi különöset.
De: van, akinél pár csepp barnázásnak is vetélés lett a vége, valaki meg rendesen vérzett és semmi baj nem lett. Nem lehet előre megmondani :( Úgyhogy legalább a doki telefonon vagy ügyelet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!