Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Zenehallgatas pocin belül. De...

Zenehallgatas pocin belül. De hogy?

Figyelt kérdés

Lassan 16 hetes lesz a pocimban a babócám. Válogattam ossze neki zenéket. Oly módón szeretnem vele hallgattatni, hogy a fülesem a pocimra teszem :) (kiprobaltam kényelmes nekem, nem csuszik, nem mozog)

Viszont azt nem tudom, hogy milyen hangosan menjen?

Én arra gondoltam, hogy halk, háttérzene szinten elég, nem kell hangosabb.

Vagy várjak még pár hetet, amíg érzem hogy rugdal, és érzem, hogy melyik zenére hogyan reagál?

2008. szept. 11. 14:18
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Csak a 20. héttől hallanak! a magas és mély hangokat meg a 28.héttől tudják megkülönböztetni!

sok sikert és boldog baba várást!

Üdv:28.hetes Kismama:)

2008. szept. 11. 14:23
 2/7 A kérdező kommentje:

ööö...hú, én ugy tudtam, hogy a negyedik hónaptól :D

de utánanéztem, igazad van! ( [link]

azért tippeket trukkoket a zenehallgattatassal kapcsolatban szivesen varnek! (milyen hangosan, milyen gyakran, megvarjam e, amig reagál, stb)

2008. szept. 11. 15:03
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nekem az ölemben, egy kispárnán szokott lenni a laptop...Olyan hangerővel, ami nekem is kellemes (közepes), amin kellemesen el lehet lazulni, akár aludni is:)

A Tesco-ban (és biztosan máshol is) lehet kapni cd-t, aminek Babazene a címe.Én nem vettem meg, hanem a netről töltöttem le azokat a zenéket, amik a borítón fel vannak sorolva:). Ha gondolod, priváton elküldöm neked a címeket.

Az én babámnak a c-dúr zongoraverseny és H-moll szvit jön be legjobban, olyankor mint egy kis karmester, kidugja a kezecskéit:)

Egyébként lassan 6 hete rendszeresen hallgatom, 4 hete erősen reagál rá, most vagyunk 32 hetesek.

Remélem, segítettem!

2008. szept. 11. 15:22
 4/7 A kérdező kommentje:

Szio, babazenet en is toltottem le, plussz nyugizenet, meg csinaltam klassz kis valogatast. en is ol-laptop kombinaciot szoktam hasznalni :D jo, hogy reagal ra :D azt hiszem, en is megvarom, amig érzem :D

koszonom :D

2008. szept. 11. 15:29
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem tudnád beírni a címeket? És honnan töltötted le?
2008. szept. 11. 17:19
 6/7 A kérdező kommentje:

en privat torrentoldalakrol toltottem le, szivesen leirom a cimet, de attol te nem tudod letolteni. bar a babazene.hu-rol azt hiszem jopar szamot ingyen is le lehet tolteni

Amugy babazenen kivul meg valogatottt komolyzenet, dead can dancet, gyhymest, instrumentális zenet, és keves magyar nepzenet valogattam ossze a szebbik fajtából, illetven törzsi hastáncos lassabb egy ket szamot, mert a picik allitolag jobban szeretik a melyebb hangzast.

meg biztos kifelejtettem valamit, csak most nem tudom leellenorizni, mert a kulso vincseszteren van.

(azert is a fulhallgatot szeretnem majd a pocimra rakni mert pl a babazene engem kimondottan idegesit :S nem tehetek rola. de teny, hogy a babazeneben a babak foleg a babahangokra reagalnak, es az szokott nekik tetszeni)

2008. szept. 11. 20:20
 7/7 A kérdező kommentje:
hxxp://thepiratebay.org/search/Raimond%20Lap/0/99/100
2008. szept. 11. 21:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!