Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen az, mikor a baba...

Milyen az, mikor a baba kinyomja egyes testrészét és látszik is a pocin? Hány hetes kortól van?

Figyelt kérdés

29 hetes vagyok, nem tapasztaltam még hogy kinyomná a kis popsiját a babám, mostanában inkább csak fészkelődik, rugdosni is egyre ritkábban, ja és sokat csuklik a drága.

Szóval olyankor valami dudor látszik a pocin? Nem gáz, hogy nekem ilyen még nem volt?

2011. jan. 4. 15:55
 1/8 anonim ***** válasza:
A végefelé volt intenziven. Elötte a 30. hét körül a fészkelődést érezni akkor még nem annyira nagy a baba van helye forgolódni aztán a végén már nincs és már nyújtózkodik.
2011. jan. 4. 15:56
 2/8 anonim ***** válasza:
Nem "gáz". Majd jön az még. Én konkrét testrészt egyszer tudtam csak biztosra, amikor a szülésznőm megállapította, hogy "igen, a lábát fúrta ki a bordám fölé", igencsak kényelmetlen volt, nem volt hajlandó kivenni, hiába piszkáltam... De ez már a vége. Előtte púpok voltak gyakran erre-meg arra, de én sem tudtam soha, hogy az éppen melyik része, csak a legvégén, amikor már nem forgolódott.
2011. jan. 4. 15:57
 3/8 A kérdező kommentje:
Olvastam itt olyat, hogy valaki már a17 héten érezte és látta, hogy kinyomta magát a baba, azért gondoltam, hogy gáz ha én ezt még nem tapasztaltam.
2011. jan. 4. 16:03
 4/8 anonim ***** válasza:

Én is csak a 30. hét körül láttam kívülről is nagyon mozogni. Dudorodott a pocakom sokszor, de soha nem tudtam mije is az. :)

Ne aggódj!

2011. jan. 4. 16:26
 5/8 anonim ***** válasza:
Ez testalkattól is függ és magzatvíz mennyiségtől is. Ha valakinek kevesebb a víz annak sokkal jobban látszanak ezek a dolgok. És persze vékony nőknél is jobban látható
2011. jan. 4. 16:34
 6/8 anonim ***** válasza:
Nekem egész a végén, 36-37. héten. De akkor már kívülről elkaptam a sarkát, mindig simogattam a hátát meg a kis fenekét.
2011. jan. 4. 19:33
 7/8 Snapette ***** válasza:
Hát hogy mijét dugja oda éppen, azt nem tudom, de már a 19-20. héttől látszik, mikor kinyomja magát. Olyan is van, hogy teljesen elnyomódik egyik fele a pocim, mert tartja is ott magát, nem csak egy pillanatra kinyomja. Elég viccesen néz ki, és furi feszítő érzés. Az is látszik, mikor rúg, vagy éppen fordul, pont olyan látvány, mint mikor egy cica mászik a takaró alatt, persze kicsiben...
2011. jan. 5. 11:12
 8/8 Snapette ***** válasza:
Lemaradt, hogy 25+3 vagyok.
2011. jan. 5. 11:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!