Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Honnan lehet tudni hogy...

Honnan lehet tudni hogy melyik testrészét nyomja ki a baba?

Figyelt kérdés

Nekem is kiszokta magát nyomni, jobb oldalon lesz egy nagyobb dudor, de sose tudom hogy most ez a popsija, feje?

Honnan lehet ezt kikövetkeztetni?

Boldog Babavárást! 24 hetes km

2009. febr. 13. 14:59
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Jó kérdés, én sem tudom megállapítani. :)
2009. febr. 13. 15:06
 2/6 anonim ***** válasza:
71%
Szerintem az a popsija. De csak így utólag tudom én is akkor nem tudtam. Már 37 hetes vagyok és mostmár egyértelmű meg a másik, hogy kb.a 24.héttől be van fordulva és mindig felül volt a dudor alul sosem. Szóval szerintem a dudor az popsi. Nálam legalábbis így volt.
2009. febr. 13. 15:06
 3/6 anonim ***** válasza:
Azt akartam írni, hogy nálam legalábbis így volt/van.
2009. febr. 13. 15:08
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is jó kérdés.Én is sokszor gondolkodok rajta.Nekem is a jobb oldalamon szokott kidudorodni.Néha nevetgélek is,mert tisztára elfordul a köldököm,és az egész pocakom ferdén van.Boldog babavárást!
2009. febr. 13. 15:25
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Én is 24 hetes vagyok. Nekem is a jobb oldalon szokta főleg kicsomni a popóját, mégpedig a köldököm alatt picivel. Én csak onnan tudom, hogy fejvégű a drágám. Plusz a rugások meg egyéb megmozdulásai alapján. Látni nem látjuk ugyebár, így csak igazából sejthetjük. :)

Már azt várom, hogy állítólag később már látjuk a kis talpát, kezét és tisztán kivesszük majd, hogy az épp melyik testrésze. :)

2009. febr. 13. 16:40
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Ez a kérdés engem is rég óta foglalkoztat.:) Most vagyok 26 hetes. Ja, és nekem is jobb oldalon van a dudor.:)) De rúgásokat ütéseket szinte mindenhol érzek.
2009. febr. 13. 19:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!