Kinek mikor kezdett el kialakulni a stria? Elöbb a pocin, aztán a cicin? Általában hány számmaal kell majd nagyobb melltartó?
Szia!
Nekem a melltartó mérete nem változott (magyarul a hátam nem lett nagyobb), viszont a B kosarat először C-re, most lassan D-re kell váltanom. És ez még csak a 25. hét:)
Nekem is csak a mellemen lettek striák,a hasamat én is kentem ezerrel. Szerintem, ha ezt tudod tartani - és miért ne tudnád -, akkor a pocidon neked sem lesz...:) Melltartóban nekem két számmal nagyobbat kellett vennem - párocskám nem kis örömére:)))
Könnyű, szép szülést és jó egészséget!
Én kentem az eleje óta mindenhol a bőröm! És láss csodát, gyönyörű csíkjaim vannak. Nem is kevés! Sajnos! Van a cicimen, ott már elég korán előjött, majd szép lassan ahogy nőtt a poci, szépen ki is repedezett! Van még a combomon is elég és a fenekemre is jutott. Hát én nem úsztam meg. Ha valaki meglátja a pocim, elájul hogy milyen csíkos!
Szóval ez tényleg hajlam kérdése. Nem feltétlen lesz a pocidon!
Ja, amúgy szépen nőtt a mellem is és bizony le kellett cserélnem a melltartóimat!
32 hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!