5 hetes terhes vagyok, de semmilyen teszt nem mutatja, orvos uh-val állapította meg a terhességet?
Figyelt kérdés
Akár mikor,bármilyen teszttel,negatívat tesztelek! Nektek volt már ilyen? Rendben volt minden?2015. okt. 16. 18:16
11/24 anonim válasza:
Egyébként 5 hetesen még nincs is benne baba, szerintem, nekem 6+5 hetesen volt egy 1.8mm-es baba a 18mm-es petezsákban, szóval ne add fel... Ja és az első pozi tesztem is csak az 5. hét elején lett meg.
12/24 A kérdező kommentje:
Kedden azért is megyek,hogy meg van e még a petezsák,nőtt e, van e benne szikhólyag. Mert a doki nagyon rám ijesztett ezzel,hogy nem mutatja a teszt,akkor az nem nagyon nem jó! :/
2015. okt. 17. 18:22
13/24 A kérdező kommentje:
Elírtam: az nagyon nem jó. *
2015. okt. 17. 18:24
14/24 anonim válasza:
Mi az, hogy nem bírsz ki két hetet? Attól tán gyorsabban fejlődik, hogy te "nem bírod ki"?
15/24 anonim válasza:
Nekem júniusban volt egy olyanom, mikor 3mm-es petezsákom volt, más okból mentem orvoshoz, baba nem is lett volna esedékes időben (3. hetet töltöttem pont), egy hétre rá 5 mm-el nagyobb volt, rá egy napra elment, és előre szólt is a doki, hogy ha a teszt nem lesz pozitív, az semmi jót nem jelent... igaza is lett sajnos.
16/24 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Nagyon sajnálom! :( Sajnos nekem is volt egy vetélésem,12 hetesen. :( Nem is ürült ki teljesen,majdnem későn mentem dokihoz,már lázasodtam is. Műtöttek azonnal. De valahogy biztosan kibírnám. Csak sajnos én nagyon türelmetlen fajta vagyok,olyan aki ha nagyon izgulok vagy ilyesmi akkor belázadodok,sajnos ilyen vagyok,nem igazán tehetek róla,meg arról sem,hogy kiskorom óta pánikbetegségem van. Ezért szeretném,mielőbb tudni,hogy mi a helyzet.
2015. okt. 17. 22:23
17/24 A kérdező kommentje:
Belázadodok* Belázasodok
2015. okt. 17. 22:24
18/24 anonim válasza:
TUL sokat foglalkozol magaddal
Csinalja valami ertelmes dolgot pl dolgozz kicsit kemenyebben suss tortat menj setalni latogasd meg rokonaidat.
A terhesseghez turelem kell ha megmarad ha nem.
Lazrol pedig csak 38.6 c felett beszelunk es az paniktol nem megy fel.
19/24 A kérdező kommentje:
Akkor egyedi eset vagyok,mert nekem felmegy. :( 3 gyerekem van,8,6 éves és 9 hónapos. Nem unatkozom,mert mellettük van itthoni munkám is. Igen lehet,hogy sokat foglalkozom a terhességgel,de szerintem más is,így tenne. :(
2015. okt. 18. 09:32
20/24 anonim válasza:
És három terhesség alatt nem sikerült rájönni, hogy nem minden attól lesz, hogy te az asztalra csapsz, hogy te ezt nem bírod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!