Aki a 20. hetig epphogy felszedett 2 kilot, mennyi sulygyarapodasra szamithat a terhesseg vegeig? Nalatok hogy volt a hizas uteme?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy ez egyenei, de sajat tapasztalatok erdekelnenek, mennyire lehet a sullyal "elszallni", ha a 20. hetig nem jott fel tul sok kilo. Meglodulhat nagyon a 3. trimeszterben?
Ti hany szazalekat szedtetek fel a terhesseg vegeig felszedett sulyotoknak az 1., 2. ill. 3. trimeszterben?
2015. okt. 9. 15:34
11/12 anonim válasza:
168 centivel indultam és 61 kilóról, 20 hetesen én is 2 kilónál tartottam, 72 kilósan mentem szülni.
24 és 27 hetes kor között jött fel sok, akkor voltam 67 kiló, 32 hetesen 69, összes többi az utolsó 2-3 hétben jött fel.
12/12 anonim válasza:
Első terhességemnél a 20. hétig 1,5kg-ot híztam, de trimeszterekre lebontva nem emlékszem. +4,8kg voltam szülés előtt (3320g-os babàval).
Most az első trimeszterben fél kg-ot híztam, 22 hetesen tartok 1,6kg-nàl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!