Másokat is piszkálnak a felszedett kilók miatt?
a védőnők általában mindig rémisztgetik az embert!
engem meg koraszüléssel fenyegetett, az orvosom annyit mondott erre, hogy ő az orvos neki van csak joga ilyen kijelentéseket tenni, a védőnőnek nincs, amíg ő nem mondja hogy veszélyeztetve lennék, addig nem is vagyok az..
Hogyha csak a védőnő momdana, azt mondanám h ne is foglalkozz vele.
De mivel nőgyógyászod is mondja lehet h van bene valami.
Mmont egyenlőre teljesen rendben van még, sokan viszont az utolso trimeszterben szednek fel rengeteget es pluszban meg vizesednek.
Szerintem ettől próbálnak megóvni.
Akkor mit szólnál ahhoz a profhoz, akinél én voltam genetikán és közölte,hogy szerinte már 17 hetesen toxémiás voltam, és nekem a 160 cm-hez 50 kg-nak kellene lenne ma szülőágyon! :) A saját orvosom ezen jót nevetett, de tény,hogy többet híztam az első trimeszterben,mint kellett volna, és tényleg diétáznom kell.
Ez azt jelenti,hogy odafigyelek,hogy mennyi ch-ot viszek be.
Valóban fogyózni nem ilyenkor kell, de diétát azért lehet tartani. Sőt, a cukrosoknak még kötelező is!
Nem is kell fogyókúrázni, meg fitneszelni.
Elég ha egeszsesen etkezel. Hidd el nem fog annyi fel menni. Babadnak is az a legjobb.
Tapasztalatból mondom. Ugyan ez volt velem. Es igazabol csak annyi is meghozta a változást h a terhesség maradek idejeben nem ettem tobb feherkenyeret, peksutemenyt
A diéta egyébként nem éhezést és megvonást jelent.
A Ch diétát terhesen is ajánlják, sőt, akinek terhességi cukra van, azoknak kötelező.
Én is tartottam, soha nem voltam éhes, de nem is híztam meg.
Leírnád egy-két napod étrendjét? Mikor és miket eszel, kb. mennyit?
Ne foglalkozz veluk,nalam jobban keves embert piszkaltak a sulya miatt...174 cm es 65 kg voltam,mikor teherbe estem. Sokat sportolta korabban,kifejezetten izmos,szalkas testalkatom volt,pl hasamon alap allapotban is latszodtak a kockak. Na,terhesen mar nem:D 30 kilot hiztam,pedig eskuszom nem zabaltam,tisztaban vagyok az egeszsges taplalkozas alapszabalyaival,a versenyszeru sport miatt is,megis terhesen,mintha bekrepalt volna a hormonhaztartasom. Nem mondom,nem vetettem meg az edesseget,de nem kilo szam zabaltam,megis olyan voltam,mint egy malacka.
Az orvosom kiszivta a veremet is,a kiskonyvemben mas bejegyzes nincs is,csak h "DIETA"!
Ja,teszem hozza,soha semmilyen panaszom nem volt,38. Hetig dolgoztam,utana is tornaztam,jottem mentem. 41 hetesen komplikacio mentesen szultem,majd most egy evvel kesobb 60 kg vagyokk,es ugyanolyan feszes,hasam ismet kockas:)
Gratulalok!! Minden elismeresem a tied, hogy el birtad viselni!! En meg nem kaptam ilyet a kiskonyvembe de szerintem legkozelebb mar fogok.. En is sportoltam elotte: body jam-eztem, egeszen a 31.hetig. 24.hettol idaig 3,5 kilot szedtem fel.
Azt nem tudom igazan osszeszedni hogy mikor mit eszek, de peldaul a tegnapira meg emlekszem: reggel ettem egy nagy szivecske joghurtot, olyan 16korul abonett kenyeret csirkemell sonkaval, kb5-6 kockat,ugyan ennyi szelet csirkemell sonkaval., 1-1 szelet tv paprika meg 1-1kanal tejfol. Kb:2 bogre tejjel. (naponta 3-3,5 l vizet es tejet iszok), 18 korul egy kicsi szivecske joghurtot ettem. 20-kor egy kis tanyer zoldbab levest. Szerintem kb ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!