Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Valaki lehet úgy terhes hogy...

Valaki lehet úgy terhes hogy csak azt veszi észre hogy felszedett pár kilót meg hogy megindul a szülés?

Figyelt kérdés
a Mad Man című sorozatot nézem ami elég komoly és korhű sorozat és nekem ez olyan lehetetlennek tűnik

2014. dec. 4. 19:43
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
a lifenetworkon szokott leni ilyen műsor. Általában azoknak nem tünik fel akik amúgy is kövérebbek,meg vmi miatt nem rendszeres a menstrációjuk
2014. dec. 4. 19:47
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

A TLC-n van egy ilyen program. Volt, akit bevittek a sürgősségire erős hasi görcsökkel, és ott mondták a nőnek, hogy semmi vész, csak szülni fog.

Rendesen menstruált, alig hízott, és a gyerek mozgását a bélgázoknak tudta be.

Vannak ilyen esetek.

Az egyik barátnőm is elment nőgyógyászhoz sima éves kontrolra, és kiderült, hogy 6 hónapos terhes. (Előtte egy órával még nálam szórakozott a hulahopp karikával.)

2014. dec. 4. 19:51
 3/6 anonim ***** válasza:
2014. dec. 4. 19:57
 4/6 anonim ***** válasza:
45%

Ezt olyan ostoba nőknél tudom csak elképzelni, aki olyan szinten nem figyelnek magukra, hogy az már undorító.

Aki volt már terhes, az tudja, hogy a baba mozgása semmivel össze nem hasonlítható, ez nem olyan, mint amikor megeszünk egy tál bablevest....

Sokszor olyat rúg, főleg a vége felé, hogy látszik a lába, karja, stb, azt minek nézik ezek a nők?

2014. dec. 4. 20:16
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Barátnőm elmondása szerint pontosan így szült. A mai napig nem hiszek neki. Várom mikor szólja el magát. :)
2014. dec. 4. 20:23
 6/6 anonim ***** válasza:

Az alapján, hogy itt is milyen kérdéseket olvasok, sokan a legalapvetőbb anatómiai dolgokkal sincsenek tisztában. Tehát igen, főleg testesebb nőnél simán el tudom képzelni.

Én alacsony vagyok és vékony alkatú a végén már úgy néztem ki, mint akire kosárlabdát ragasztottak - ilyen alkatnál azért nehéz észrevétlenül kihordani egy terhességet. De magas és kövér, ráadásul teljes mértékben tudatlan embernél én maximálisan el tudom képzelni.

2014. dec. 4. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!