Másokat is piszkálnak a felszedett kilók miatt?
Nem tudom miért sértődsz meg ezen. Kérdeztél válaszoltak. Az hogy eszel reggel és aztán egész nap semmit nem egészséges, utána meg folyamatosan. Persze fontos a tejtermék meg a rozs meg minden, de gyümölcs, zöldség, normális főtt étel is kell.
Én 169 cm vagyok, 55-tel indultam mindkét szüléshez és 65-67-tel mentem szülni. Én a diéta meg terhességen kívül is a fogyókúra helyett inkább arra figyelek, hogy mindig egyek (reggeli, ebéd, uzsi, vacsi) És reggelre többet, majd vacsira a legkevesebbet. Persze nem mondom, hogy néha nem bűnözök, ha délután főzök valamit estére megeszem, de nem ez a mindennapos.
En nem szeretnek vitat szitani,senkit nem pontoztam,de altalanossaggban ugy vettem eszre,h aki normal mertekben hizik,az eloszeretettel kritizalja azokat,akik nem,mondvan biztos romma zabalja magat. Haaat,bar igy lenne,komolyan...
Szerintem ez alkat fuggo. Soha nem votam kover,meg husi sem,ehettem azt,es akkor mikor akartam,egy dekat nem hiztam tole...na de terhesen,ugyan kerlek,egy natur csirkemelltol is ramjott fel kilo. Nem tudom miert,de szules utan minden a regi lett,gond nelkul bunozom barmikor. Nem lehet,h a hormonok jateka?:)
kedves kerdezo,tenyleg ne foglalkozz ezzel,es boldog babavarast:)
9es
Én is azt vettem észre hogy "ostorozzák" azt aki többet szed fel, mint aki kevesebbet.. és akkor jön hogy "folyamatosan" eszek! Meg én így csináltam és ÍGY IS KELL!!! Inkább örüljenek hogy ilyen a testalkatuk. De én már nem bosszankodok ezeken, nincs értelme :)
"egy natur csirkemelltol is ramjott fel kilo" EZEN JÓT NEVETTEM, KÖSZÖNÖM!! :D :D
De nem pontoztam le senkit, ettől függetlenül mindenkinek ment a zöld kéz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!