Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Látszik a lábaimon a felszedet...

Látszik a lábaimon a felszedett kilók. Az orvosom azt mondta kerüljem a sót és egyek sok fehérjét mert ha sokat hízok bajok lehetnek szülésnél. Volt már így valaki? Eddig kb 14 kg jött fel.26hkm

Figyelt kérdés
2015. febr. 7. 08:23
 1/5 anonim ***** válasza:
én is itt tartottam 26 hetes 22 kgal mentem szulni. csaszar lett de nem emiatt. a nagyresze lement a korhazba, tovabbi 6 kg a szoptatasnal az elso felevben most meg 6 kg van rajtam.
2015. febr. 7. 08:39
 2/5 anonim ***** válasza:

" Volt már így valaki? "

-rengetegen,több millióan meghíztak már a terhességük alatt,nem te vagy az első,

2015. febr. 7. 08:40
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem mindegy, hogy hány kilósan estél teherbe. Én 43 kg-val, nagyon soványan. Nagyon sokat híztam, kb 25 kg-t. De az orvosom nem látta gondnak, mert így néztem ki normálisan, és vizesedtem is elég csúnyán. A szülés után közvetlenül már csak 58 kg voltam. Könnyen szültem, természetes úton, mindenféle komplikáció nélkül. A maradék kilók is hamar lementek, de már csak 50 kg-ig fogytam vissza szerencsére. Az orvosod biztos okkal aggódik. A vizesedes lehet a toxemia egyik tünete is, nálam figyelték a vérnyomásomat és, hogy ne jelenjen meg a vizeletemben fehérje, de szerencsére nem volt gond. Lehet, hogy az orvosod is erre gondolt, bár kifejthette volna bővebben is.
2015. febr. 7. 08:49
 4/5 Andi80018 ***** válasza:
Mennyit eszel, és miket, ez a lényeg. Igen, kevés só, sok zöldség, sovány hús, kevés édesség. Ja, és mozgás! Picit sok lesz a felszedett súly a végére, ha így haladsz. Valószínű hajlamos vagy a vizesedésre, igyál frissen préselt gyümölcs-zöldség leveket is, természetes módon próbáld meg hajtani a vizet.
2015. febr. 7. 08:52
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha kevesebb sót mondott az orvos, akkor itt valószínűleg a lábad ödémás, és a víz miatt nőtt nagyobb mértékben a súlyod is...
2015. febr. 7. 10:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!