Kezdte úgy valaki a második terhességet, hogy rajta volt még az elsőnél felszedett többlet?
:D
Nekem nem nagyon volt választásom, védekezés ellenére jön a tesó, kb. 15 kiló maradt még rajtam az összesen 24 kilóból.
Már szinte a célegyenesben vagyok (32. hét) eddig 5 kiló jött fel a másodikkal, úgy, hogy semmit nem csinálok másképp, mint az elsővel.
Lehet, hogy így nem viseli meg majd annyira a szervezetet, mintha előbb ledobtam volna azt a 15 kilót, majd újra felszedtem volna - legalább is én ezt az ideológiát gyártottam hozzá :)
Elsőt 10 éve 63 kilóval kezdtem, 81 lettem a végére (fiam 4,4 kiló), 170 centi vagyok.
Az évek folyamán, hol fogytam, hol híztam, 74 volt a max. amire felmentem és 65a min., amire le.
A második terhességemet 67 kilóval kezdtem tavaly, felszedtem 12 kilót (lámyom 4 kiló volt, én diabéteszes), szülés után megint 67 voltam.
Azóta feljött 2 kiló, pedig 6 hónapja csak szoptatok.
Úgyhogy most leálltam a mértéktelen édességzabálással, helyette sok gyümölcs, és este 6 után nem eszem.
Szia
Nekünk is fog-gátló mellett jött a kistesó, még nem terveztük őkelmét.
11 hós a lányom, és összesen 11 kilót híztam anno vele. Ebből 2 kg maradt rajtam.
16 hetes vagyok, eddig semmit nem híztam a tesókával.
Igaz, hogy nagyon odafigyelek a szénhidrát bevitelre, nehogy felmenjen a cukrom, viszont fehérjét, meg gyümölcsöt iszonyat mennyiségben eszek.
Sziasztok!
Kedves első válaszoló! Tetszik az ideológiád.
Kisfiam 11 hónapos, és mivel még szoptatom, így fogyózni sem akarok. Viszont a kistesó tervben van, és nem hiszem, hogy addig le tudnék fogyni. Első terhesség alatt 30 kilót híztam, és attól félek, hogy ha a másodiknál is ennyit hízom, akkor majd úgy gurítanak be a szülőszobára. :-(
Anyukámnál úgy alakult, hogy az első babával (velem) harmincvalahány kilót szedett fel. A másodikkal tizenpárat, míg a harmadik gyerekével végig fogyott, 52 kilóval ment a szülőszobára.
Remélem én is ilyen tendenciát mutatok majd.
Üdv: első
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!