Mikor érdemes teszte csinálni? Menzesz elött kimutathatja a teszt a terhesseget?
Figyelt kérdés
2011. jún. 10. 20:48
1/4 anonim válasza:
28 napos ciklusnál a ciklus 25.napján pozitívat teszteltem, valószínűleg azért mert hamarabb volt ovum, akkor még nem számolgattam, nem hőmérőztem, viszont második terhességemnél, ikrekkel csak a mensi kimaradása utáni harmadik napon lett halvány, nagyon halvány második csík, akkor a 17.napon volt ovum kb mert előtte egy nappal volt az lh teszt pozi.
2/4 anonim válasza:
Nekem 2-3 nap késésnél csak halvány volt, rá pár napra már rendesen látszott. Max ellősz előtte és utána is egy tesztet.
3/4 anonim válasza:
Nemvárt előtt 2nappal pozitívat teszteltem.
4/4 anonim válasza:
Attol fugg, hogy mikor volt peteeresed.
Ha nem tudod, akkor felesleges kiserletezni, vagy bejon, vagy nem, de biztonsat ugy is csak az elmaradt mensi napjan, vagy azt koveto par napban fogsz tudni. Minden teszt, amit addig elhasznalsz (es negativ) teljesen felesleges lesz.
Az elso babaval nekem a 12. napon volt ovum 28 napos ciklusnal, mensi elott ket nappal mar pozitiv volt a teszt. Masodik babaval a 16-17 napon volt ovum, az elmaradt mensit koveto elso napon teszteltem eloszor es pozitiv lett, de halvanyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!