Lányok! Aki felszedett súlyt karácsony alatt az mennyit hízott? Mi volt a legtöbb?
Figyelt kérdés
Én 21.-én mértem magam utoljára, akkor 74 kg voltam, most álltam rá a mérlegre és 80-at mutat :( 20L2014. dec. 28. 19:20
1/12 anonim válasza:
Az nem lehet h ennyi ido alatt felment 6kg. Merd ujra.ha sok, annak nagy resze folyadek, ha ujra elkezdesz rendesen enni, lemegy magatol. Legkozelebb jobban oszd be h mibol mennyi.
2/12 anonim válasza:
Atyagatya. Szerintem tele vannak a beleid, ha kiürülnek akkor lemegy. 1-2 kilónál többet egy hét alatt nem lehet hízni.
3/12 anonim válasza:
Szia, fogyóztál előtte? Amúgy én is így vagyok, csak 5 kgval. Sajnos nekem felfele gyorsabban jönnek, mint lefele. Max 1-2 kg-val fog vissza menni a mutató. De ennyit is ettél?
4/12 A kérdező kommentje:
3-mas: igazából nem ettem soha rosszul létig magam, csak megettem annyi amennyi jól esik és ne legyen éhes, és amikor éhes voltam mindig ettem nem koplaltattam magam és ez lett a végeredmény. te mennyit ettél? sokszor tele etted magad te is?
2014. dec. 28. 20:19
5/12 anonim válasza:
En 22-en mertem magam, 62,5 kg voltam, ma 64 kg.
6/12 anonim válasza:
Én 19.-én mértem meg magam akkor 55kg voltam. Ma 59 vagyok 4 kiló ment fel. Hogy mennyit ettem kb. 9X 10X minden étkezés után kb. rosszul voltam..
7/12 anonim válasza:
Én nem ettem olyan sokat, igazából csak a szaloncukor volt az extra, de még így is bő fél kiló feljött :(. A férjem sunyiban ette degeszre magát, én nem is láttam, rá kb 3 kiló ment fel.
8/12 anonim válasza:
Én is 6 kilót híztam. Bár én 20.a óta folyamatosan zabálok. Elég méretes pocakot sikerült növesztenem.
9/12 anonim válasza:
en fogytam 1kilot :) En sajna beteg voltam es nem ehettem
10/12 anonim válasza:
10 kiló. 20.-a óta csak zabálok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!