A terhespocak nagysága függ a felszedett kilóktól, vagy nincsen ilyen összefüggés?
Figyelt kérdés
A második babámat várom, hétfőn leszek 16 hetes. Már az elsőnél is nagyon kicsi hasam volt (össz. 10 kilót híztam a végéig, egyenletes ütemben), de azt gondoltam, a másodiknál sokkal előbb fog látszódni.
Hát ez egyáltalán nincs így, és bár már nem vagyok teljesen lapos, de még sejteni sem lehet a hasamat, akármit veszek is fel.Minden normál ruhám jó rám. Eddig egy kilót szedtem fel.
Mondjuk annyira nem bánom, hogy nyár közepére még nem lesz méteres haskörfogatom, csak érdekel, hogy ez a felszedett kilóktól is függ-e, vagy tisztán alkati dolog. Persze ismét hátsó fali a méhlepényem, biztos ez is hozzájárul a dologhoz.
2015. jún. 5. 10:36
1/6 anonim válasza:
Attól is függ, te milyen magas vagy. Természetesen ha sokat hízol, nagyobb lesz a haskörfogatod, akár terhes vagy, akár nem, de látványra ugyanakkor egy eleve testesebb nőnél később lehet észrevenni a terhességet. A terhes has mérete pedig jórészt függ a baba fekvésétől, magzatvíz mennyiségétől is.
2/6 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, én nem vagyok túl magas, sem túl alacsony, és normál súlyról indultam (167 cm 57 kg). A medencém sem túl széles (88 cm).
2015. jún. 5. 10:59
3/6 anonim válasza:
Én az elsővel szedtem fel a legtöbbet,még is vele volt a legkisebb hasam. Nagyon sok függ a magzatvíz mennyiségétől is,és a baba méretétől. A másodikkal csak 5 kiló ment rám,terhességi diabéteszem lett,és diétáztam,de vele 2x akkora volt a pocim mint az elsővel. A harmadik babámmal hatalmasra nőttem... rengeteg volt a magzatvizem,és közel 4 kilós volt a fiam,hízni vele sem híztam sokat,még is akkora volt a pocakom,mint ha 3 lett volna bennem. :D Mind a három hátsó falon tapadt...még is nagyon látszott rajtam,hogy kismama vagyok. Alkat kérdése is ugye. Gratulálok amúgy,és további boldog babavárást,és jó egészséget nektek! ;)
4/6 A kérdező kommentje:
Látom, akkor nincs rá szabály, minden terhességnél más:-) Köszönöm szépen utolsó, az egészség a lényeg, remélem most is meglesz!
2015. jún. 5. 11:53
5/6 anonim válasza:
Hát nekem az első babámmal nagyon szép pici pocim volt, végig tudtam hordani a szokásos ruháimat, épp csak a nadrágon kellett kicsit lazítani pocaknál.Vele 9 kg-ot híztam a végéig. Most a második babámat várom, az induló súlyomhoz képest 2,2kg-ot fogytam a rosszullétek miatt de már most akkora a hasam mint az elsővel kb. 26 hetesen. Már most cserélnem kell majd a nadrágokat mert nem tudom összegombolni. Szóval szerintem nem csak a felszedett kilóktól függ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!