Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Eselyes, hogy ikreim legyenek?...

Eselyes, hogy ikreim legyenek? Van összefügges?

Figyelt kérdés

2 honappal ezelott, mikor rakszuresen voltam, epp ovum volt es UH-on latta a doki, hogy mindket petefeszekben erik a pete. Altalaban peteereskor mind a ketto fajni szokott. (Csaladban nincsenek ikrek egyik felrol sem).

Most vagyok 6 hetes varandos es kedden megyek az elso kivizsgalasra.

2014. dec. 7. 14:45
 1/6 anonim ***** válasza:
Mindig van esély, igen. :) Általában több pete érik amúgy, de ovulációkor csak egy szokott kifakadni... de megesnek az ikrek is :) Majd mesélj! :)
2014. dec. 7. 14:46
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi a valaszt, egyre jobban izgulok :) remelem mar latni fog valamit a doki, majd megirom mi volt :)
2014. dec. 7. 14:49
 3/6 anonim ***** válasza:

Mindenkinek, minden ciklusban több petéje kezd el érni. Általában lesz közöttük egy domináns, ami olyan anyagot bocsát ki, amitől a többi érése leáll. Vannak azonban, akik hajlamosak arra, hogy több petéjük érjen, náluk szokott családilag halmozódni a kétpetéjű ikrek születése. Ha te is ilyen vagy, akkor előfordulhat, persze.

A kérdés tehát nem az, hogy több pete érik-e, mert mindenkinek több érik, növekszik egyszerre, hanem hogy több pete éri-e el az az érettségi fokot, amikor meg tud repedni. Ha közvetlenül ovu előtt voltál és több 20 mm körüli (azaz repedésre alkalmas) tüsződ volt, akkor nagyobb az esélyes ikrekre. Ha volt egy nagy, meg több 10-15 mm-es, akkor az olyan, mint bárki másnak. :)

2014. dec. 7. 14:52
 4/6 A kérdező kommentje:
Most kicsit elgondolkodtattal, mert pontosan nem emlekszem hogy is volt :) akkor azt mondta a doki, hogy " ma tessek egyutt lenni mivel ovuja van, es akar ikerterhesseg is lehet belole ha osszejon " :) a tobbire nem figyeltem, mert akkor mar elmerultem a gondolataimban, pedig mondta, hogy melyik mekkora. Abban a honapban nem jott ossze, de a kovetkezoben igen. Na majd meglatjuk :)
2014. dec. 7. 15:00
 5/6 anonim ***** válasza:
Ja, hát ha abban a hónapban nem jött össze, akkor tökmindegy, mit látott, mert az elúszott. Ha most megint 2 petéd érett, van esély, ha nem, akkor nincs, vagyis van, egypetéjűekre, de az meg csak a véletlen műve.
2014. dec. 7. 17:27
 6/6 anonim ***** válasza:
Igen,nekem így lettek ikreim.
2014. dec. 7. 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!