Bennetek is volt félelem, nehogy ikrek legyenek a testvérek? Már van egy gyerkőc, és egy testvért tervezünk.
:)
már van egy gyerkőcünk és testvért tervezünk neki, de félek nehogy ikrek legyenek
első gyereknek ikrek jó lehet, de erről már lekéstünk, viszont tesónak "csak" sima mezei 1db gyerkőcöt szeretnénk :) az 1 db gyerkőcünk mellé :)
kicsit beparáztam. amúgy sosem gondoltam ilyenre, de most valahogy bevillant.
örülök, hogy más is gondolja így :)
amúgy most megnéztem a gyerekvállalós kérdéseket és érdekes több ikres kérdés van. NEM én kérdeztem őket! :) de megpróbálom figyelemmel követni, hátha hasznos nekem az is.
Bennem is van! Még csak egy fiunk van, és majd valamikor tervezünk tesót. Viszont nálunk anyukám iker gyerek volt, szóval van rá esélyem.
Vessen meg bárki, de én nem érzem magam arra képesnek,hogy a fiam mellett még két babát is "ellásak"! Úgy hogy igen, én félek!
Jajjjj úgy örülök, hogy legtöbben ti is így gondoltátok, gondoljátok!!!!!!
Nekem nincs bajom az ikrekkel, de így hogy van már gyerekem,így nem szeretnék mellé ikreket. Ha ő iker lett volna, úgy más lenne, mert nem is terveznénk már tovább melléjük testvért :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!