Bennetek is volt félelem, nehogy ikrek legyenek a testvérek? Már van egy gyerkőc, és egy testvért tervezünk.
Én úgy gondolnám "praktikusság" szempontból az ikreket, hogy akkor egy terhességgel megvan két gyerek :)
Az ikrek általában mindig jól kijönnek egymással, sőt nagyon ragaszkodnak egymáshoz, legalábbis én így hallottam. Tehát nem lehet olyan rossz az ikrek.
De mivel már van gyerekem így anyagilag mindenképpen nehezebb lenne egy kistesó akiből ráadásul kettő van egyszerre. Ráadásul azokkal többet kell foglalkozni így még jobban hanyagolva lenne a nagyobb, mintha csak egy kistestvére született volna. De remélem ha összejön a kistesó, akkor "csak" egy lesz.
Megjött egyébként, így nem lesz most kistesó.
7 éves volt a lányom, amikor rászántuk magunkat a kistesóra. Természetesen egyre. :-) Amikor a lányom megemlítette, hogy mi lesz ha ikrek lesznek, majdnem leharaptam a fejét, hogy ne mondjon ilyeneket. :-)
Most 3 évesek az ikeköccsei és bár nem így terveztük mégis az egyik legjobb "dolog" ami történhetett velünk, hogy ikreink születtek. Nem olyan rettenetes ám ikres szülőnek lenni, mint ahogy azt sokan képzelik. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!