Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Bennetek is volt félelem,...

Bennetek is volt félelem, nehogy ikrek legyenek a testvérek? Már van egy gyerkőc, és egy testvért tervezünk.

Figyelt kérdés
2014. máj. 5. 06:30
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Én szeretnék. Az első gyermekem lány, sajnos utána elvetéltem 2x is, 2. alkalommal ikrek lettek volna, én meg a férjem teljesen beleéltük magunkat, és nagyon örültünk neki, így én most kifejezetten ikreket szeretnék. Most megint terhes vagyok, jó lenne, ha ikrek lennének:D
2014. máj. 5. 14:09
 12/20 A kérdező kommentje:
Akkor neked drukkolok!!!!!! Legyen úgy ahogy szeretnétek!!!!!
2014. máj. 5. 14:10
 13/20 anonim ***** válasza:
tesót terveztünk és reménykedtem hátha ikrek lesznek, gyerek korom óta ikreket szerettem volna. Ikrek is lettek, nagyon-nagyon boldogok voltunk.
2014. máj. 5. 14:26
 14/20 A kérdező kommentje:
Akkor úgy látom van ellenpélda is :) gratulálok és örülök, hogy teljesült a vágyad.
2014. máj. 5. 14:27
 15/20 anonim ***** válasza:
Én a másodiknál nem paráztam ilyesmitől(nálunk is van esély,mindkettőnk családjában vannak ikrek),még kicsit örültem is volna neki..Mostanában egyre biztosabbak vagyunk abban,h pár év múlva szeretnénk még egy gyereket,na,akkor már lehet aggódni fogok miatta:)
2014. máj. 11. 22:56
 16/20 A kérdező kommentje:
:)
2014. máj. 12. 07:04
 17/20 anonim ***** válasza:
Praktikussági szempontból én is Hallottam már ilyet, hogy elsőre jó az ikrek, másodikra már nem. Én azt gondolom, minél jobban félsz tőle, annál valószínűbb. :) Úgyhogy nyugi, többet úgysem tehetsz.:) Drukkolok neked, h egy baba legyen!:)
2014. máj. 12. 12:03
 18/20 anonim ***** válasza:
Azért kíváncsi lennék milyen praktkussági szempontból jók az ikrek?
2014. máj. 12. 14:21
 19/20 A kérdező kommentje:

Én úgy gondolnám "praktikusság" szempontból az ikreket, hogy akkor egy terhességgel megvan két gyerek :)

Az ikrek általában mindig jól kijönnek egymással, sőt nagyon ragaszkodnak egymáshoz, legalábbis én így hallottam. Tehát nem lehet olyan rossz az ikrek.

De mivel már van gyerekem így anyagilag mindenképpen nehezebb lenne egy kistesó akiből ráadásul kettő van egyszerre. Ráadásul azokkal többet kell foglalkozni így még jobban hanyagolva lenne a nagyobb, mintha csak egy kistestvére született volna. De remélem ha összejön a kistesó, akkor "csak" egy lesz.

Megjött egyébként, így nem lesz most kistesó.

2014. máj. 12. 16:27
 20/20 anonim ***** válasza:

7 éves volt a lányom, amikor rászántuk magunkat a kistesóra. Természetesen egyre. :-) Amikor a lányom megemlítette, hogy mi lesz ha ikrek lesznek, majdnem leharaptam a fejét, hogy ne mondjon ilyeneket. :-)

Most 3 évesek az ikeköccsei és bár nem így terveztük mégis az egyik legjobb "dolog" ami történhetett velünk, hogy ikreink születtek. Nem olyan rettenetes ám ikres szülőnek lenni, mint ahogy azt sokan képzelik. :-)

2014. júl. 19. 22:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!