Mit tegyek, hogy védjem a hasam?
Figyelt kérdés
Még nem vagyok várandós, de van egy 3kg-os kutyusom, akivel együtt alszunk és néha átsétál rajtam, ha átmegy a másik oldalamra. Nagyon megszokta már az együtt alvást, én is szeretek vele aludni, és ha rá is parancsolnék hogy a földön aludjon, éjszaka bármikor rám tud ugrani, ha elalszom. Ő is olyan mint a babám, így odaadni bárkinek kilőve, még éjszakára sem, amúgy sem tudnám. Más megoldás van azon kívül, hogy próbálok egy magasabb ágyat csináltatni ahova nem tud felugrani?2015. szept. 24. 13:08
31/35 anonim válasza:
szoktasd ki a szobából.
(tapasztalat)
ne zárt ajtoval hanem kutyaráccsal,azt tegyél az ajtora.
nekünk mikor terhes lettem akkor klett kiszoktatni mert velünk aludtak,de igy volt idejük hozzászokni.
utána nem iss volt gondunk és azota sem.
Addig ez legyen mig meg nem tanulja hogy ha fel is akarod engedni az ágyra akkor azt csak akkor teheti ha hívod.
gondolj bele ha majd magad mellé veszed a gyereket éjjelre,kiturja őt az ágybol vagy szopi közben is ott lesz????nagy kutyás vagyok,de azért ez nekem is sok(k) lenne....
32/35 anonim válasza:
"Mindig tudtam, hogy a kutyások beteg emberek." Én inkább azokról az emberekről gondolkodom így, akik oda vannak, ha egy másik ember kutyát tart a gyerek mellett. Én is kutyát tartok, kis termetűt, antiallergén szőrrel, ami nem hullik, velem alszik, és igen, tisztább mint némelyik ember. Hogy van-e benne baci? Biztos. Kell immunrendszer a gyereknek? Kell. Borzasztó, hogy a mai világban mindentől óvják a gyermekeket, aztán csodálkoznak ha hetente lebetegszenek. Itt még tudnék sorolni egy jó pár dolgot a kutyát kívűl is, de azt hiszem aki akarja, érti. Ha jól van nevelve a kutya, akkor az úgy is fog viselkedni a gyerekkel, hogy jó legyen. Kérdező nyugi, rendben lesz minden. :) Rám azóta nem ugrál, mióta nem szabad neki. Elnézést, de egy-két hozzászólás nagyon felhúzott.
33/35 anonim válasza:
Ha megszületik a kisbabás, akkor meg majd vele is alszik a kutya...ugyan kérlek...
34/35 anonim válasza:
istenem mennyi gonosz, ostoba ember van! szörnyű volt olvasni a tudatlan, okoskodó emberek hozzászólását!
35/35 anonim válasza:
Nekem semmi bajom a kutyásokkal, ha vele szeretsz aludni, hát oké. Nekem inkább az furcsa, hogy a párodról nem is esett szó. Hogy ő hol alszik, rá hallgat-e a kutya, rá felugrik-e a kutya, rajta átmászik-e a kutya éjjel. Nekem ez szúrt szemet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!