Én 6 hónapos terhes vagyok és nem igazán olyan nagy a hasam mint másoknak! Alig látszodik! Szerintettek ez nem baj?
Nem baj. Ez alkatfuggo, illetve az izomzat is befolyasolja (hasizom).
En vekony vagyok es magas, sportos. Nagyon keson kezdett igazi, eszreveheto pocakom lenni, utana sem volt nagy. A szules elott sem.
Az elo gyerek kozel negy kiloval szuletett, a masodik is 3 felett volt.
Utolag azt mondom, hogy orultem neki, viszonylag mozgekony maradtam vegig, illetve szulesek utan is par heten belul visszahuzodott a hasam.
Én az utolsó NST-re mentém, szóval a legvége, mikor a váróban egy szintén babás hölgy akinek 2x akkora hasa volt mint nekem, megjegyezte milyen szép kis pocakom van, s hogy most járok a felénél-kérdezte.... Mire közöltem hogy hát elméletileg 4 nap és szülök...Erre ledöbbent :D
3060 grammal született a fiam :)
Szóval egyáltalán nem baj, pl egy 50 kilós 150 cm-es csaj ne akarjon hatalmas hasat, inkább örülj, akkor kevesebb az esélye hogy csikjaid lesznek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!