Testalkat függő is a dolog. Az 5. hónaptól biztos látszik.
2013. okt. 9. 20:22
5/12 anonim válasza:
akkor most terhes vagy, vagy szűz.
4-5 hónap már tuti látszik, hacsak nem vagy egy 100 kilós bálna
2013. okt. 9. 20:30
6/12 Je Veux válasza:
Kortól függetlenül van akinek a 6-7. hónapban sem látszik igazán és nem lehet eldönteni, hogy terhes vagy meghízott picit, van akinek pedig a 3. hónapra már egyértelműen látszik, hogy terhes.
2013. okt. 9. 20:45
7/12 anonim válasza:
nem, 2 héttel az aktus után tezstelj és kiderül, de a legjobb lenne ha rendesen védekeznél hamár nemi életet élsz.
2013. okt. 9. 21:30
8/12 anonim válasza:
nálam már a 2 hónapban látszott
2013. okt. 10. 00:45
9/12 anonim válasza:
Nem kor,hanem alkat függő.Nekem hamar elkezdett nőni a hasam.Attól,hogy titkolod,a baba még ott lesz.Sajnos 15 évesen segítség nélkül nem fogsz tudni gondoskodni róla,így jobb,ha minél előbb elmondod,hogy a környezeted is fel tudjon készülni erre.
2013. okt. 10. 07:09
10/12 anonim válasza:
Nekem volt egy olyan koleszos társam még régen amikor fiatal voltam :) Aki 16 évesen szült. Nos nála akkor tudtuk meg, hogy terhes volt amikor megszületett. Alig látszott valami, de ez inkább alkati dolog. Igaz én nem 15 évesen, hanem 28 évesen szültem, de hatalmas hasam volt. gyanítom ez korábban sem lett volna másként.
Ha azon aggódsz, hogy a szüleid nehogy megtudják akkor inkább jobb, ha minél hamarabb elmondod nekik. ha már tudják és csak a többi ismerős miatt izgulsz, hogy nehogy lenézzenek vagy ilyesmi akkor ha nem hangsúlyozod szűk felsőkkel szerintem úgy a 20-25. hétig ha nagy hasad is lesz bő ruhákkal tudod palástolni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!