Mikortól látszódik a terhesség (méh), ha háton fekszem? Mármint mikortól látszódik a terhes poci háton fekve?
Sziasztok!
Csak azért kérdezem, mert 11 hetes vagyok, de külfüldön élek, ahol az első ultrahang csak 12 hetesen lesz. Két pozitív teszten kívül és az azóta sem megjövő menstruáción kívül nincs más "bizonyítékom", hogy terhes vagyok. Persze puffadok és rossz a gyomrom, hamar felkapom a vizet tünetek vannak.
Ez a második terhességem és nem emlékszem, hogy a kisfiammal mikor kezdett el látszódni a hasam háton fekve. Mert most még totál lapos...... vagyis behorpad, ha háton fekszem..... Próbáltam megtalálni a baba szívét doplerrel, de az sem megy még..... A picit izgulok, hogy minden rendben e és hogy ott van e......
2 es vagyok mondjuk elég meredek hogy nincs uh, mert tételezzük fel mondjuk méhenkívüli van vkinek vagy nem fejlődik jól a baba vagy elhal a terhesség akkor azt hogy veszik észre mikor anyuka életveszélyes petevezeték rupturával a sürgősségire kerül??
Nekem volt egy elhalt babám, 8 hetesen volt szívhang 9 hetesen már nem és nem is nőtt, de nem indult be a vetélés és úgy kellett elmennem eü kaparásra , és mondták hogy bent nem maradhat mert az nem játék.
Nem tudom hogy veszik észre..... Ha valami gond van, vérzés vagy nagy fájdalom, lehet menni az ügyeletre a kórházba. Hogy akkor csinálnak e UH-t azt nem tudom......
Éppen ezért izgulok, mert fogalmam sincs mi van.... De próbálok pozitívan gondolkodni, mert ha nem így tennék, megbolondulnék a 12-i ultrahangig......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!