Ducibb kismamáknál hány hetesen látszódik egyértelműen, hogy terhes, nem csak kövér?
Én 82 kilóval estem teherbe (170 cm vagyok). 12-13 hetesen már volt terhes pocakom, 14-15 hetesen kívülállóknak is egyértelmű volt, hogy terhes vagyok. amúgy óriási hasam lett a végére.
Viszont egy ismerősömmel találkoztam nemrég. Van egy 2 év körüli kislánya. Kérdeztem, hogy készül-e vissza dolgonzi, erre mondta, hogy nem, mert két hét múlva szül. Ugyanakkora hasa volt, mint nem terhesen.
Én 95kgal kezdtem a terhesseget.
A 24. Héttől már szép terhes pocakom volt.
31hkm
Hasonlóak a paramétereim, mint neked. Olyan 24. héttől volt egyértelműen terhespocakom,de akkor már úgy is, ha laza póló volt rajtam.
Unokatesóm kórosan elhízott, 110 kiló körül esett teherbe, és még a szülés napján sem látszott rajta, hogy várandós. Érdekesség, hogy csak 1-2 kilót hízott a terhesség alatt, vagyis ha a babát és tartozékait kivonjuk a súlyából, néhány kilót fogyott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!